2777
2789
عنوان

قرمه سبزی

144 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها.میخوام یه نسبت خوب از سبزی قرمه سبزیو بگید ک طعم ملس رو ب شیرینی داشته باشه(یبار این طعمو خوردم مزش هنوز زیر دندونمه)اگ هم اینو بلد نیستید کلا بهترین قرمه سبزیو بگید چجوری باشه و چیا باشه سبزیاش.دستور پخت نگید دستور پخت بلدم فقط نسبت سبزیاشو بگید مرسی

تو نمیدانی چقدر قوی هستی تا زمانی ک قوی بودن تنها چاره تو باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین ، چی ریختن ک شیرین شده 🧐

ن شیرین اونجوری ک یه طعم خاصی داشت مزش محشر بود من میگم شیرین چون ب شیرینی نزدیکتر بود😂😂👌

شکر می ریزی شما؟

من خودم قره قوروت و ابغوره میزنم

ایشون گفتن شیرین دوس داره

گفتم چاشنیش باید سرکه و شکر باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ن شیرین اونجوری ک یه طعم خاصی داشت مزش محشر بود من میگم شیرین چون ب شیرینی نزدیکتر بود😂😂👌

گشنیز تو سبزی ها شیرینه ، لابد گشنیزش زیاد بوده خیلی

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
گشنیز تو سبزی ها شیرینه ، لابد گشنیزش زیاد بوده خیلی

نمیدونم مگ گشنیز زیاد باشه طعم آش نمیده؟اون طعم آش نمیداد

سلام چطوری دوستم

واسه قرمه سبزی 

بهتره سبزی بهار باشه فصل پاییز زمستون سبزی گلخونه ای کم عطره که جالب نمیشه

این فصل بهار وتابستون خوبه رفتی بخری ایشالا بگو یکم ریحون هم بریزه سبزیتو چرخ کنه ریحون بوی بهشششت میده

موقع طبخشم قشنگ بزار سرخ وپرز شه سبزی اون طعم ملس بخاطر رب اناره من میزنم ولی خییییلی کممممم مثلا یه قابلمه متوسط رو یه قاشق چایخوری میریزم رب انارملس

توزندگی یه چیزایی روآسونمیشهفهمید،ولیسخت میشهفهموند....