2777
2789
عنوان

کیستم

259 بازدید | 49 پست

بچه هااا رفع شده کیستم😍😍😍😍😍

ولی هرچند خودم باور نمیکنم🤤😞😥

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست چی داشتی؟بعدارچند وقت 

کیست درموئید داشتم نوشته بود عمل دو ماه قرص ال دی خارجی مصرف کردم بد ی ماهم رفتم سونو دکتر گف چیزی نداری رفع شده😍😍😍

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
عزیزم علائمت چی بود  چطور رفع شد

علایمم زیاد بود بی حالی خستگی پادرد خیلی.... دوماه ال دی خارجی یاسمین مصرف کردم در کمال تعجب گفت رفع شده 

نمیدونم چرا باور نمیکنم 2ساله درگیرشم😞😞

کیست درموئید داشتم نوشته بود عمل دو ماه قرص ال دی خارجی مصرف کردم بد ی ماهم رفتم سونو دکتر گف چیزی ن ...

خداروشکر منم کیست دارم قرص اچ دی نوشته برام تادوماه بخورم 

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
خداروشکر منم کیست دارم قرص اچ دی نوشته برام تادوماه بخورم 

مصرف کن شاید اثر کنه اگ نکرد دوماه نرو دکتر این قرصو تهیه کن بخور در کنارشم گرمیحات و خرماو سیاهدانه مصرف کن

منم کیست پیدا کردم هر وقت پری نمیشم میرم ماه بعد سونو میگه کیست اوردی 

خیلی مزخرفه کیست خدایی 

مصرف کن شاید اثر کنه اگ نکرد دوماه نرو دکتر این قرصو تهیه کن بخور در کنارشم گرمیحات و خرماو سیاهدانه ...

والا فامیلمون کیست داشته اونم اندازه پرتغال از همینا خورده دوماه رفع شده

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...

منم کیست داشتم از بس ناراحت بودم ک حد نداشت شوهرم بنده خدا داشت دیوونه میشد دوماه قرص روکین استفاده کردم رفتم سونو گفت رفع شده از بس خوشحال شدم😍😍شوهرم که تا خونه تو ماشین اهنگ گزاشته رقصیده هی میگفت امشب شیرینی خوب شدنتو میخاماااا منظورش از اونا بود بیتربیت😂😂🙈🙈

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
والا فامیلمون کیست داشته اونم اندازه پرتغال از همینا خورده دوماه رفع شده

اره خیلی عالی هس