نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان کیستم | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 49 پست بچه هااا رفع شده کیستم😍😍😍😍😍ولی هرچند خودم باور نمیکنم🤤😞😥 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/02/21 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 قبلا ۶۴ بود الان 170 شده من 170گرفتم اونم با زور پیدا کردم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
منوآقاییم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 8805 منم کیست داشتم از بس ناراحت بودم ک حد نداشت شوهرم بنده خدا داشت دیوونه میشد دوماه قرص روکین استفاده ... راستی ی سوال تو این مدت ک قرص میخورم نباید رابطه داشته باشم؟ جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
porpor عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1325 الان 170 شده من 170گرفتم اونم با زور پیدا کردم ای وای چقدر گرون😱😱 در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 منم کیست داشتم از بس ناراحت بودم ک حد نداشت شوهرم بنده خدا داشت دیوونه میشد دوماه قرص روکین استفاده ... خخخخخ مال منم از سونوگرافی تا خونه هی رقصید من روکین خوردم اثر نکرد اونم 4ماه ولی این یاسمین کار خودشو کرد حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
porpor عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1325 راستی ی سوال تو این مدت ک قرص میخورم نباید رابطه داشته باشم؟ نه بابا مشکلی نداره ما که رابطه داشتیم مشکلیم نداشت در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 ای وای چقدر گرون😱😱 اره ولی ارزش داره اثر میکنه از دارو های دکتر که ارزونه حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 خیلی خوبه مال من ترکید نزدیک بود خودم رفع بشم از این دنیا خخخخخ مال من نترکید خودش رف حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
porpor عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1325 خخخخخ مال منم از سونوگرافی تا خونه هی رقصید من روکین خوردم اثر نکرد اونم 4ماه ولی این یاسمین کار خود ... خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم واسط ..... اره یاسمین خیلی خوبه من هرچی گشتم پیدا نکردم اخرش روکین خوردم ولی خداروشکر اثر کرد در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
nilنیلnil عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 علایمم زیاد بود بی حالی خستگی پادرد خیلی.... دوماه ال دی خارجی یاسمین مصرف کردم در کمال تعجب گفت رفع ... بسلامتی عزیزم💙💙 خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 قیمتش چقده گلم 170 حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
porpor عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1325 اره ولی ارزش داره اثر میکنه از دارو های دکتر که ارزونه اره خب هیچ چیز مهمتر از سلامتی نیس در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
منوآقاییم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 8805 اره خیلی عالی هس قرص اچ دی خورده بود خداکنه واسه منم اثر کنه وسط اقدام این کیست پیداش شده همینطور موندم جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 اره خب هیچ چیز مهمتر از سلامتی نیس اره بخدا حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 قرص اچ دی خورده بود خداکنه واسه منم اثر کنه وسط اقدام این کیست پیداش شده همینطور موندم میکنه سیاهدانه و عسل خالص باهم قاطی کن ناشتا بخور اونم رفع میکنه حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
منوآقاییم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 8805 170 صدوهفتاد☹️ازاد باید بخری؟ جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...