2777
2789
نوه عموم هم دوست نداشت ولی موافقت نکردن نه خانواده پسر نه خانواده خوش

خانواده خودم هم مطمئنم موافقت نمیکنن

آدمی که حرف دیگران، نه بهش اعتماد به نفس میده نه تخریبش میکنه قطعا جای درستی ایستاده .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خانواده شوهر هم در جهیزیه سختی نگیرن اره..وگرنه یکطرفه لطف کردن بدرد نمیخوره...البته میتونی حتی یکطرفه این لطف رو کنی ولی جلو همشون و همسرت بگی من همسرمو خیلی دوست دارم و حاضر نیستم اذیت بشه..که کاملا اعلام کرده باشی..فکرنکنن خودت خواستی

همه چی بابد با هم تناسب داشته باشه ‌‌....

ما اول ازدواج خونه نداشتیم ماشین مونم لیزینگ بود .. یه مراسم ساده گرفتیم در عوض طلای خوب و سنگین خریدم و چندسال بعدم خونه خریدبم .‌‌‌...

همون موفع دختر خاله م توی هتل بهترین و لوکس ترین مراسم رو گرفت ولی از فردای عروسی به عالم و آدم بدهکار بود ماشین نداشت آخر مهمونیا این و اون باید میرسوندن شون خونه هم نداشت بالاسر مادرشوهر ‌‌... هنوزم خونه ندارن ‌...

خب مسخره س

نمیشه آدم یه شب شبیه ملکه باشه یه عمر شبیه رعیت ... من همیشه متوسط بودم و هستم و راضی ام

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

من خودم دوست داشتم نگیرم ولی خانواده ام خیلی پافشاری کردند.ولیجشن خیلی مفصلی نگرفتیم ازلباس عروس تافیلمبرداری همه چی وخودم پایین ترین قیمت انتخاب کردم الان هم خیلی خوشبختم خداروشکر.

همیشه هم بعدازنمازهام دعامیکنم ک همه دخترپسرهاازدواج کنندوخوشبختی وحس کنند

عشقم همسر م♥♥

عزیزم هر کاری میکنی فقط لباس عروسو بپوش.چون رو دلت میمونه.میتونید تعداد کمتر دعوت کنید یه رقم شام بدید‌.ساده باشه اما حتما بگیر

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.
همه چی بابد با هم تناسب داشته باشه ‌‌.... ما اول ازدواج خونه نداشتیم ماشین مونم لیزینگ بود .. یه مر ...

چه قد حرفت به دلم نشست،به نظرم يه مراسم شب کم هزينه و سبک تر بهتره تا چندسال قسط و وام بدي،و بدهکار مردم،منم تا چن وقت پيش طرز تفکرم اين بود عروسي باشکوه اما الان ديگ نه

سلام آبجیا ببخشید من اومدم 

سختی همسرت سختی های آینده شمام هست چون اگه پول کنار گذاشته دارید و اینکارو میکنید که از دستش میدید راحت و خیلی بیشتر از اونچه که فکر میمنید خرج بر میداره و اگرم میخواین وام بگیرین تا چند سال هر دوتا غصه جور کردن و باز پرداخت اقساط دارین

من و خانمم یه عقد مفصل با چهارصد نفر دعوتی و کاملا به هزینه خودم که البته خانمم خداییش از حقوقش خیلی یواشکی کمک کرد چون میدونست چجوری جور کردم گرفتیم و درست سالگرد ازدواجمون برای عروسی رفتیم یه ماه عسل مشهد توپ دو نفری و بعدم یه شام تو رستوران به درجه یکیا دادیم 100 نفر بودن و رفتیم خونه