2777
2789
عزیزم هر کاری میکنی فقط لباس عروسو بپوش.چون رو دلت میمونه.میتونید تعداد کمتر دعوت کنید یه رقم شام بد ...

بله منم نظرم همين مثلا به جاي اينکه عقد نامزدي کل مراسم هارو گرفت بااين خرج ها و گروني،يه شب عروسي به جاي400 تا مهمان200 تا مهمان يه کم هزينه ها سبک تر

چه قد حرفت به دلم نشست،به نظرم يه مراسم شب کم هزينه و سبک تر بهتره تا چندسال قسط و وام بدي،و بدهکار ...

قربونت برم ...

اگه مراسم ساده گرفتی تا آخر عمر پای حرفت وایسا ‌‌....غر زدن و ناله کردن کلاس آدمو بیشتر پایین میاره ‌...

من الان وضع مالی مون خوب شده بهترین سفرها رو میریم خداروشکر زندگی مون سامان پیدا کرده ... بعصیا میگن فلانی فلان عروسی رو گرفت تو دلت نخواست؟

من میگم نه ‌.. من ذره ذره زندگی مو خودم ساختم عاشق شم .. عاشق اون غذای ساده ی عروسیم ام که شوهرم با پولای خودش که تو ۲۹ سالگی جمع کرده بود داد .... عاشق لباس ساده مم که شوهرم با غرور برام خرید نه با سرافکندگی و بدهکاری ...

من همیشه میگم شب عروسی به احدی بدهکار نبودم و این شان و شخصیت منه ... نه اینکه مثل اشراف زاده ها عروس شم اما شوهرم از فردا دنبال چک پاس کردن ... مگه یه پسر ۲۹ ساله چقدر کهر کرده که بتونه انقدر فشار تحمل کنه

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم ... اگه مراسم ساده گرفتی تا آخر عمر پای حرفت وایسا ‌‌....غر زدن و ناله کردن کلاس آدمو بی ...

عزيزم ميشه تجربه ات بگي من هم کامل بدونم،شما براي مراسم تون چيکارا کرديد

بله منم نظرم همين مثلا به جاي اينکه عقد نامزدي کل مراسم هارو گرفت بااين خرج ها و گروني،يه شب عروسي ب ...

اره عزیزم عقدو برو محضراگرم خواستید بعدش همین خوداتون تو خونه بزنید برقصید.بعد سر وقتش یه عروسی ساده و ابرومند بگیرید.

من خودمم ساده گرفتم.پشیمونم نیستم.خدا هم خیلی کمک کرد.

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.
عزيزم ميشه تجربه ات بگي من هم کامل بدونم،شما براي مراسم تون چيکارا کرديد

ما ۳۰ میلیون پول داشتیم ده سال پیش و یه ماشین لیزینگ ...

رفتیم یه سالن خوبی که پسندیدم رو دیدیم با غذای سلف سرویس ۵ مدل تقریبا متوسط بود خیلیییییی هم لوکس نبود ... قیمت ش میشد ۱۵ میلیون ... ۵ میایون طلا م میشد ... ۱۰ میلیون می موند واسه رهن خونه ... اونجوزی باید ماهی یک میلیون اجاره میدادیم ....

من گفتم قرض و وام ممنوع

کرایه خونه هم تا جای ممکن به صفر برسونیم

اما خونه ۶۰ متری رهن کامل ۳۰ میلیون بود توی تهرانپارس دیدیم هیچی پول نمی مونه ...

خلاصه

۲۰ میلیون ماهی ۳۰۰ تومن خونه اجاره کردیم

۵ میلیون طلا گرفتم بدون جواهر بود چون میدونستم بزودی برای خرید خونه میفروشم.

۵ میلیون هزینه سالن عروسی و لباسم شد ...

لباسم حریر ساده بود فقط سینه ش سنگ دوزی ...

آرایشگاه جای معمولی رفتم ...آتلیه هم جای معمولی رفتم باغ نرفتم چون مانفرم ازینکه همه زیر درختای تکراری عکستی مسخره تکراری دارن ...

سالن مون هم خیلی معمولی بود با دو مدل غدای دیس پرس ...

تمام کادوهای عروسی مون شد ۶ میلیون که گذاشتیم بانک ... دوسال بعدش خونه رهن کامل کردیم ...دوسال بعدشم خریدیم ‌‌‌‌‌....

همیشه برای هر شرایط سخت و آسونی کنار هم بودیم .... هردو زحمت کشیدیم به اینجا رسیدیم

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
ميشه عزيزم يه توضيح بدي

اگه اونچیزی که من میخواستمو قرار بود بگیریم باید وام میگرفت یا قرض میکرد ولی من کوتاه اومدم و با همون پولی که داشت ی عروسی گرفتیم ولی خب بعدش خیلی خوب شد که دیگه قسط و قرض نداشتیم چون خودمم باید سختیشو میکشیدم

ميشه يه توضيحي بدين

اینکه همه عروسی مفصل میگیرند

آتلیه و عکس رسمی و اسپورت و ارایشگاه

اینا همه بازی هست

اصل ازدواجه

اصل احترام هست

قرار نیست من خودمو قاطی بازی مردم کنم

من اون مجلسی رو میگیرم که در شان من باشه و برای شادی من باشه 

بجاش برای زندگی مشترکم هزینه میکنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی