2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد؟؟

3162 بازدید | 36 پست

من28سالمه همسرم34ساله ویه دختر6ساله دارم

دوست دارم یه بچه دیگه هم داشته باشم ولی جراتشوندارم ازیه طرف میگم تواین گرونی بچه بیارم ازحق دخترم میزنم وخرج اون میکنم ازیه طرفم میگم دخترم تنهانمونه تک فرزندی سخته وضع مالیمونم متوسط به بالاست چی کارکنم اگه چندسال هم صبرکنم هم سنمون میره بالا وهم فاصله بین بچه ها زیادمیشه همسرم هم بچه دوم دوست داره ولی بانظرات من دودل میشه البته اگه سه سال صبرکنم وضع مالیمون خیلی خوب میشه سرمایه گذاری کردیم ولی همون طورکه گفتم فاصله بچه هازیادمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه اینجوریه بیار 

بچه سه سال اولش فقط شیر خشک و پوشک و ایناست

از چهار پنج سالگی که علاوه برخوارکی لباس خوب جشن تولد خوب اسباب بازی خوب و خیلی چیزای دیگه رو متوجه میشه و میخاد

منم گاهی بهش فکر می کنم برای بچه دوم ولی سریع پشیمون می شم چون شرایط مالیمون اجازه نمیده

اگه بچه اولت توکارت کمکت میکنه وخرج پوشک وشیرخشک واعصاب شو داری بیار ولی لگه هیچکدوم نداری درحق شوهرو بچه اولت ظلم نکن فرداهمون یقتومیگیره میگه چرامنوبدنیااوردین توشرایط که برام کارنیس

اگه بچه اولت توکارت کمکت میکنه وخرج پوشک وشیرخشک واعصاب شو داری بیار ولی لگه هیچکدوم نداری درحق شوهر ...

دقیقابه اینم فکرمیکنم که الان زندگی برای ماسخته وای به حال نسل آینده ولی میترسم ازتنهایی دخترم همش میگه برام خواهربرادربیارتنهایی رودوست نداره

مگه يه بچه كوچولو جز خرج پوشك چه خرج گروني داره اگر سالم باشه و شير خشكي نباشه بعد هم ميگين متوسط رو ...

از طرز فکر ادمای بیخیال و ریلکسی مث شما تعحب میکنم 😄😄😄

زندگی رو ساده میگیرین خوش بحالتون 

منم ۲۸ سالمه شوهرم ۳۲ دخترم ۵ سالشه منم یه بچه دیگه میخوام  ولی میگم دخترم بزار کلاس اولش بره تا بتونم تمام وقتم بزارم برا درس دخترم ولی بازم میگم من الان اعصاب بچه دارم  میترسم تا دو سال دیگه هم باردار شدنم سخت باشه هم بی اعصاب 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین