2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3161 بازدید | 36 پست

منکه تا اوضاع خودمون واوضاع مملکت بهترنشه شکرمیخورم بیارم. میخام به اذیت هام اضافه کنم که چی بشه تازه فوایدتک فرزندی درآینده بهتراست از چندفرزندی وتامین هزینه هاشون مگه آدم چندسال میخوادعمرکنه همش توعذاب باشه درعوضش میرم مسافرت خرید. بچه دوم چرا؟! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم ۵ سالشه اصلا یجا بند نمیشه تومهمونی کلی اذیتم میکنه همش باید دنبالش باشم تایه بچه همسن خودش می بینه پا میشه دنبال شلوغی به منم خیلیا میگن دومی روبیار ولی میدونم اعصابم نمیکشه باز اگه آروم بود تکمهمونیا شلوغ نمی کرد شاید به دومی فکر میکردم ولی الان اصلا بنظرتون بچه ازچه سنی عاقلتر میشه وتوخونه میزبان خیلی اذیت نمیکنه و یجورایی حرف گوش کن ترمیشه؟؟

دقیقابه اینم فکرمیکنم که الان زندگی برای ماسخته وای به حال نسل آینده ولی میترسم ازتنهایی دخترم همش م ...

مثه شوهرم فک میکنی اونم میگه این وضع کدونا این وضع مملکت همش میگه یکی بهم ی پوله قلمبه بده ۳تا داشته باشیم با اینکه از پسس بر میاد باز میترسع

من پسرم ۵ سالشه اصلا یجا بند نمیشه تومهمونی کلی اذیتم میکنه همش باید دنبالش باشم تایه بچه همسن خودش ...

من دخترم هم سنه پسرونه شیطون نیس بعضی پسرا ی کمی شیطونن ک اونم باید باشن دیکه بچه من خیلی حرف گوش میده میگم بشین میشینه

من پسرم ۵ سالشه اصلا یجا بند نمیشه تومهمونی کلی اذیتم میکنه همش باید دنبالش باشم تایه بچه همسن خودش ...

به منم همین میگن پسرمنم 5سالشه.ولی بهتره تحویل نگیری حرف بقیه رو رفت وآمد کم کن خوب میشه جاهای شلوغم نبرش. بزرگ بشه تشکرهم میکنه ازت به خاطر تامین‌ واینکه مثل دوستاش دعوای ارث ومیراث وخواهر برادری نداره

من دخترم هم سنه پسرونه شیطون نیس بعضی پسرا ی کمی شیطونن ک اونم باید باشن دیکه بچه من خیلی حرف گوش می ...

خوشبحالتون متاسفانه پسر من شیطونه فقط دونفرباید حواسش بهش باشه  از دیوار راست بالامیره با این شرایط اصلا نمیشه به دومی فک کرد چون میدونم خیلی سختم میشه اینجوری مگه اینکه کلا قید مهمونی ودیدوبازدیدروبزنم که خب اینجوری  هم واقعا افسرده میشم

خوشبحالتون متاسفانه پسر من شیطونه فقط دونفرباید حواسش بهش باشه  از دیوار راست بالامیره با این ش ...

جاهایی مثه خونه مامانت اینا برو ی جا ک حساس نباشن رو شیطنتش عب نداره بزرگ میشه اروم میشه دختدم ۵سالشه دخترخالش ۳سالشه ب هیچ عنوان نمیسازن خداروشکر مسکنم اون موقه خریت نکردم ک یکی دیگه بیارم اما الان بیارم تا دوسه سالگیه اون یکی دخترم میره مدرسه بزرگ تر میشه درکش بیشتر میشه خواهر زادمم لجوجه جیغ جیغوهه هرچی  دخترم میخوادو م

اونم میخواد با اینکه اکثرا وسایلارو دوتایی براشون میگیرم ک دعوا نگیرن دخترمم اذیت میشه با اینکه هفته یکی دوروزخونه مادرمن

[QUOTE=136176855]به منم همین میگن پسرمنم 5سالشه.ولی بهتره تحویل نگیری حرف بقیه رو رفت وآمد کم کن خوب میشه جاهای شلوغم ...[/QUOTE

والا من اعصابشو ندارم هرکسی هم میگه میگم گفتنش راحته بچه کلی دردسر داره وباید ازهرنظر شرایط بچه دوم رو داشت الان من بااین وضع شیطنت پسرم دومی رو بیارم که چی بدتر اعصابم خودمو هم خراب کنم یه بچه ۵ ساله شیطون  ویه نوزاد کلی انرژی میگیره ازادم   ازطرفی بچه مادر کم حوصله وافسرده نمیخواد که بخوام ظلم کنم بهشون

[QUOTE=136176855]به منم همین میگن پسرمنم 5سالشه.ولی بهتره تحویل نگیری حرف بقیه رو رفت وآمد کم کن خوب ...

منم مثل توام دقیقا بااین شرایط اینقدراذیت شدم سرهمین که هوس بچه ندارم اول دلیل واقعیش میگفتم بعدکه دیدم توسربچم میزنن که چون توشیطونی واس این مامانت بچه نمیاره برات گفتم نه باباش نمیخواد هزینه های زندگی رفته بالا ومنم حوصله بارداری روندارم

جاهایی مثه خونه مامانت اینا برو ی جا ک حساس نباشن رو شیطنتش عب نداره بزرگ میشه اروم میشه دختدم ۵سالش ...

اره گلم همین کارو میکنم زیاد خونه غریبه ترها و اقوام دورنمیرم که اذیت شم  یمدت میرفت مهد خیلی بهتر شده بود رفتارش هم من وقت آزاد داشتم هم خودش سرگرم میشد ولی از وقتی کرونا اومد موند خونه دوباره شیطنتش گل کرد