2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این ترسیدم طول بکشه واس همین الان اقدام کردم دختدم مهر میره پیش دبستانی

دختر منممهر میره پیش دبستانی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
از طرز فکر ادمای بیخیال و ریلکسی مث شما تعحب میکنم 😄😄😄 زندگی رو ساده میگیرین خوش بحالتون 

آخه مهم ترين نياز بچه عاطفيه من بچم الان توي ماه دهه وضع ماليمون هم نه خونه از خودمون داريم نه حتي ماشين زير پامون مال خودمونه اين حرفا كه نيست توي هالم پر از اسباب بازي ريخته اما وقتي با اينا سرگرم نميشه چه فايده داره بچه همراه ميخواد همراهي ميخواد خلاقيت ميخواد و از همههههه مهم تر همبازي تغذيه اش هم مهمه ديگه بقيه چيزا رو ماها از خودمون در مياريم 

اره گلم همین کارو میکنم زیاد خونه غریبه ترها و اقوام دورنمیرم که اذیت شم  یمدت میرفت مهد خیلی ب ...

دخترمنم خیلی شلوغ بودیه مدت گذاشتمش مهددیدم بهترشدبعدش بامشاورحرف زدم که تومهداروم شده گفت توخونه اونقدبه بچه میگین اینکاروکن این کارونکن بچه لج بازمیشه یه مدت هرکاری کردخودتوبزن به ندیدن منم اینکاروکردم به خداالان اونقدرخوب واروم وحرف گوش کن شده که خودم هم باورم نمیشه

اره گلم همین کارو میکنم زیاد خونه غریبه ترها و اقوام دورنمیرم که اذیت شم  یمدت میرفت مهد خیلی ب ...

آره کرونا همه رو چپوندتوخونه مامادرهاروهم اسیرکرد. مهدبچه منم تعطیله روزا کتاباشوباهاش کارمیکنم وکار دستی درست میکنیم باهم. خلاقیتش اینجوری بالامیره نه اینکه یه بچه بعنوان عروسک براش بیاری باهم بجنگند