2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه...

284 بازدید | 37 پست

شوهرم راه دور کار میکنه ومنم رو خانواده پدرم انداختم بااینکه درآمدش بالاس فقط فکر پس اندازشه اصلا من مانتو ولباس نمیخرم تامیخام بخرمم شروع میکنه غر زدن من تاحالا مانتو نخریدم از وقتی باهاش ازدواج کردم همه ش دادم بدوزن اونم درحد ۲تا حالا میخاد دندونا منو درست کنه هی غر میزنه که دندونات ریختن همه منم گفتم توخودتم دندونات جنسش خوب نبوده ودرستشون کردی میگه من با پول خودم درست کردم منم بهش گفتم منم تاحالا صدبار گفتم میخام برم سرکار تونذاشتی بعدشم منو انداخای روخونه بابام اینا وهیچ گوهیم برامن نمیخری توقعتم بالاس،درآمدشم خوبه ولی انگار جونش بالا میاد من یه چیزی بخرم خودمم خرم به خاطر منتاش هیچی نمیخرم خانوادشم که تا یه لباس زیرم میخری هی قیمت میپرسن ودخالت میکنن خسته شدم از دستش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزدیک ۷میلیون گاهیم بیشتر

واو

میخواد پس انداز کنه برا آخرتش فکنم😁

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
عزیزم میدونم خیلی سخته سعی کن کم کم پس انداز کنی یا تو قرعه کشی خانوادگی شرکت کن .اگه تونستی.

دارم برا سیسمونی بچه م کم کم پس انداز میکنم نمیتونم دیگه ازش براخودمم پس انداز کنم