2777
2789
عنوان

طلسم شدن

154 بازدید | 17 پست

بچه ها کسی میدونه میشه طلسم کرد ک فلان نفر بچه دار نشه؟؟؟ اخه ما یک نفر تو فامیل داریم ک باهامون دشمنی دارن دخترش قبل من نامزد همسرم بوده بعدش تو نامزدی شوهرم پسش زده بعد یک سال منو دید اومد و ازدواج کردیم حالا اونا با ما دشمنی دارن میشه منو طلسم کرده باشن بچه دار نشم؟؟؟ اگه اره حالا راه حل چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم میشه حانواده شوهر اساتید دعاگرفتن و...هستن واسه مردم واسه جاریم گرفته بودن  مادر جاریم پیش دعانویس گفتن یا بچه دار نمیشه یا سقط میشه مگه باطل کنی .کلی هزینه وزحمت و...تا باطل کرد الان شکرخدا یه پسر داره که یکسالش نشده برادرشوهرم.فهمید خانوادش چکار کردن کلا از این شهر برد زن وبچه شو

آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه
اره گلم میشه حانواده شوهر اساتید دعاگرفتن و...هستن واسه مردم واسه جاریم گرفته بودن  مادر جاریم ...

وااای خدا نگذره از کسایی که همچین طلسم هایی میکنن و زندگی رو ب کام بقیه تلخ 

مرسی که راهنماییم کردی

وااای خدا نگذره از کسایی که همچین طلسم هایی میکنن و زندگی رو ب کام بقیه تلخ  مرسی که راهنماییم ...

فداات.حتما یه جا سرکتاب خوب بگیر ببین چیه اوضاع

آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه