2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر خواهرم تمام عمرش و هدر داد با این کار تلفیق هنر و صنعت بود فک کنم هرم هستن محیط فاسد هیچ پولی توش نیست همش توهم دارن میگن ما فلان قدر درامد داشتیم یه اکانته مجازیه داخلش میزنن اینقد سرمایه داری شبیه این بازی هایی که سکه داری باید خرج کنی اخرشم خواهرم از دستش خسته شد یه ریال درامد نداشت مغزشم شستشو داده بودن چرت و پرت میگفت خانم ها میومدن و میرفتن طلاق گرقت

چه ربطی داره اخه؟!!!، تو خیابونم ممکنه ادمو بدزدن ب ادم تجاوز کنند. چه ربطی ب کار داره. شاید با افغا ...

من نگفتم که جای بدی هست . گفتم این تامیک دیدم یاد اون افتادن

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اصلا چیه این شرکت تلفیق هنر میشه توصیح بدید؟ 

عزیزم سبک همون شرکت های هرمیه...ی مقداری پول میدی مثلا3 تومن ازشون چیزای هنری بی ارزش میخری بعد باید نفر معرفی کنی تا اونام پول بدن و جنس بخرن اخرشم وقتی میری جنستو بفروشی میکن نمیخریم دوست من بیچاره شد

سودش حلاله مطمئنم

در امدش خوبه

هروقت خواسی می تونی کار نکنی

اگه کار کنی درامد داری

خیلیم خوبه 

توروخدا دعام کن وسواس فکریم تموم بشه خواهش میکنم صلواتم برام بفرست دیگه طاقت ندارم. هرکی منو دعام کرد و صلواتم فرستاد ایشالله حاجت روا شه.
 عزیزم سبک همون شرکت های هرمیه...ی مقداری پول میدی مثلا3 تومن ازشون چیزای هنری بی ارزش میخری بع ...

اره اینجورجاها فقط از بقیه استفاده میشه برای سود اون بالایی

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ