2777
2789
عنوان

اگه باردار باشید و خواهرشوهرتون بگه وای چقد باد کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست
باورت میشه هم خودش هم شوهرش پزشکن؟ مامانم وقتی شنید ازش فقط تعجب کرد .۲ ساعت بعد زایمانم اومد نیش زد ...

خاک تو سرش همینکه خدا این نعمتو بهت داده کنارش به ارامش برسی خداروشکر  ایشالا زیر سایه پدرو نادر بزرگ بشه ایشالا سفید بخت بشه این حرفا چیهسری بعد گفت بگو زمان قدیم از پسرا کار میکشیدن پسر میخواستن نمیخوایم بفرستیم چرا که پسر باشه یا دختر ما فقط بچه میخواستیم همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز خاصی نیست، به خیلی از زن های حامله از این حرف ها میگن. فقط همینو  میگفتی، نه اتفاقا دکترم ...

وای خدا داشتم تاپیکتو میخوندم همزمان ماست میخوردم حواسم نبود تو ماست مورچه افتاده مورچهه رو لای دندونم له کردم بعد گفتم وا چیه زیر دندونم مزه ی هل و زیره میده درآوردم دیدم مورچست حالم بد شد😭

خاک تو سرش همینکه خدا این نعمتو بهت داده کنارش به ارامش برسی خداروشکر  ایشالا زیر سایه پدرو ناد ...

دقیقا . فقط از خدا میخوام لحظه های شیرین منو با حرفاش تلخ میکرد جوابشو بده برای همیشه عبرت بگیره همین 

این که خوبه خواهر شوهر من از اول بارداری تا روز زایمانم میگفت چرا پسر نشد دوس داشتیم پسر باشه ماهی ی ...

اوه اوه. خیلی بدم میاد کسی بعضیا پسر دوست دارن بچه ی منم دختره خداروشکر خانواده شوهرم گفتن دختر بهتره ولی میدونم فامیلاشون احتمال داره ببینمشون بهم حرف بزنن😭 کسی حرف بزنه میشینم گریه میکنم 

خیلی حالت تیکه داشت لحنش ..بعد من هماتوم دارم .مادرشوهرم میگه اینا سوسول بازیه دکتراس .نمیخواد همش ا ...

ای خدا کی میخواد اینا تموم یشه چقد گیر میدن ما عروسمون تااخر بارداری یه وری راه میرفت   یبار نپرسیدیم چرا خودش گفت کیست دارم فقط من گفتم کاش قبل بارداریت میرفتی دکتر و سونو اونم گفت دکتر گفته چیزی نیست به من چه که چشه سختیش برای خودشه من چرا هم خودمو ناراحت کنم هم مردمو  اینا برای خودشونم ارزش قایل نیستن سرشون تو ک ون ماست همش حالا عروسمون کلا امار میگیره و سرش تو کار همه اس

عزیزم نریز تو خودت هیچ وقت

خیلی سخته بخدا زخم زبون خیلی بده آدم تا عمر داره یادش نمیره 

خصوصا زن باردار همه جوره استرس داره هورمون هاش بهم ریخته ظاهرش و اعصابش بهم ریخته بخاطر ویار و هزارتا تغییر دیگه 

اونوقت حرف جزئی دیگران ممکنه براش تلخ ترین حرف باشه و بهم بریزه.