چ ج میدین ؟الان من 20 هفتمه و تا الان 4 یا 5 کیلو چاق شدم .منو ار اول بارداریم ندیده بودن به خاطر کرونا .حالا چند روز پیش منو دیدن یه جوری که انگار من غول شدم میگن وای چقد باد داری از الان مگه چند ماهته .فشارت بالا نره ..حالا دکترم گفت خوبه و من دوماهه استراحت مطلقم .خونریزی داشتم .وسط خونریزی اثاث کشی کردم یکیشون نه زنگ زد نه کمکم کرد فقط مامانم بود ..حالا اینجوری نظر میدن .منم لال .نتونستم ج بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیز خاصی نیست، به خیلی از زن های حامله از این حرف ها میگن.
فقط همینو میگفتی، نه اتفاقا دکترم گفت خیلی هم عالی و خوبه اوضاعت تا الان
دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با مننیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
خواسته حالتو بگیره. من حالا کم کردم اولش بعد از ۲۰ به بعد شروع کردم به زیاد کردن اون موقع شوهرم خیلی عصبانی میشد که چرا دارم کم میکنم ولی خواهر شوهرم بهم میگفت به بچه صدمه ای نمیخوره نگران نباش