2777
2789

چ ج میدین ؟الان من 20 هفتمه و تا الان 4 یا 5 کیلو چاق شدم .منو ار اول بارداریم ندیده بودن به خاطر کرونا .حالا چند روز پیش منو دیدن یه جوری که انگار من غول شدم میگن وای چقد باد داری از الان مگه چند ماهته .فشارت بالا نره ..حالا دکترم گفت خوبه و من دوماهه استراحت مطلقم .خونریزی داشتم .وسط خونریزی اثاث کشی کردم یکیشون نه زنگ زد نه کمکم کرد فقط مامانم بود ..حالا اینجوری نظر میدن .منم لال .نتونستم ج بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو داداشت تنظیم بادش خوب نیست😒

یکم زشت نیست؟😂

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

چیز خاصی نیست، به خیلی از زن های حامله از این حرف ها میگن.

فقط همینو  میگفتی، نه اتفاقا دکترم گفت خیلی هم عالی و خوبه اوضاعت تا الان

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

خواسته حالتو بگیره. من حالا کم کردم اولش بعد از ۲۰ به بعد شروع کردم به زیاد کردن اون موقع شوهرم خیلی عصبانی میشد که چرا دارم کم میکنم ولی خواهر شوهرم بهم میگفت به بچه صدمه ای نمیخوره نگران نباش

خیلی حالت تیکه داشت لحنش ..بعد من هماتوم دارم .مادرشوهرم میگه اینا سوسول بازیه دکتراس .نمیخواد همش استراحت ..بعد خواهرشوهرم پرید وسط میگه شاید هماتومت یه قل دیگه بچس .به پا دوقلو نباشه