2777
2789
کاش اینترنت از ۱۲ شب قطع میکردن

آی گفتی خیلی خوب بودطول روزهمش کاره

شبم که میخوام بخوابم دوست دارم توگوشی بچرخم یهو نگاه میکنم میبینم الکی الکی وقتموهدردادم

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرم خیلی درگیرع

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

برا چه چیزی لازم داری خب قرض کن

روم نمیشه قرض بگیرم

البته کلی پول دادم به بنده خدا پدر و مادرم ولی کارت بابام مشکل پیدا کرده وگرنه یه 13 تومنی باید برام بزنه

مشکل اینه کارتش مشکل داره من تا شنبه باید این مبلغ رو بفرستم تا اون موقع هم کارتش ردیف نمیشه

به همه چیز فکر کردم واقعا از فروش طلا گرفته تا چیزای مختلف

کارت هدیه هم داریم تو خونه ولی کارت هدیه قابلیت انتقال نداره باید فقط کشیده بشه:((((

برای فریلنسری و ساخت پاور پوینت و اینا هم تو چند تا سایت درخواست دادم ولی کسی نخواست:(

یک دوره ای رو شرکت کردم بعد هفته اینده یه قسط وام داشتم اصلا یادم نبود دیروز هم بابام یه مبلغ نسبتا زیادی رو قرض گرفت منم موقع پرداخت دوره اصلا حواسم به قسط بانک نبود دیگه الان به در و دیوار میزنم حداقل قسط اون دیر نشه