2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 27 پست
عزیزم چند سالته چند وقته اقدام کردید؟

21 سالمه دو ساله ازدواج کردم 5 ماهه اقدامم علاقه شدید  شوهرم و خونواده ها و حتی خودم به بچه خیلی مغزم رو تحت فشار گذاشته بود الان خیلی حس سبکی دارم خداروشکر

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
وااای عزیزم خیلی برات خوشحال شدم انشاا... به سلامتی زایمان کنی    

خخخخ عزیز دلم باردار نیستم ولی ب زوووودی میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قانون جذب در راستای قدرت خداست چون تا زمانی که دلتو رفتارتو پاک نکنی خدایی نشی نمیتونی از قانو ...

چه ربطی داره قانون جذب اصلا ارتباطی به خدا نداره قدرت رو در کائنات و مخلوقات خدا می بینه نه در خدا

21 سالمه دو ساله ازدواج کردم 5 ماهه اقدامم علاقه شدید  شوهرم و خونواده ها و حتی خودم به بچه خیل ...

خب عزیزم زوده ممکنه ۱ تا دو سال طول بکشه استرس الکی چرا میدی به خودت شما که تجربه ندارید خونواده ها باید راهنماییتون میکردن الکی چرا برای خودت ناراحتی درست کردی؟

خب عزیزم زوده ممکنه ۱ تا دو سال طول بکشه استرس الکی چرا میدی به خودت شما که تجربه ندارید خونواده ها ...

اره ولی دکتر عوضیم و اون یکی دکترم حتی هر بار ک  رفتم سونو و چکاپ گفتن عالیه قطعا این ماه بارداز میشی بعد نشدم بدجور ب هم ریختم شوهرم هی میگفت پریود شدی؟نشدی؟ب زور میگفت بی بی بزن یا بریم ازمایش بدیم و از این حرفا خیلی تحت فشار بودم خداروشکر الان ذهنم ازاده

اره ولی دکتر عوضیم و اون یکی دکترم حتی هر بار ک  رفتم سونو و چکاپ گفتن عالیه قطعا این ماه باردا ...

عزیزم یه سرچ بزن فقط به حرفای این دکترای بیسواد اکتفا نکن از این ببعدم شوهرت یا هرکی پرسید بگو زوده نرمالش ممکنه تا ۲ سال طول بکشه

من یه مقدار مطالب خوندم بعد زدم تو نت کاملش اومد سرچ کن تو نت قانون جذب زندگیت عوض میشه وای برای خود ...

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اره ولی دکتر عوضیم و اون یکی دکترم حتی هر بار ک  رفتم سونو و چکاپ گفتن عالیه قطعا این ماه باردا ...

البته اونا درست گفتن مشکلی نداشتی ولی نباید می گفتن قطعا این ماه چون ممکنه طول بکشه و به سلامت رحم مربوط نمیشه

سلام عزیزم .‌ببخشید در تاپیک های جدید اسمتون تگ نمیشه یعنی هر چی می‌نویسم آبی نمیشه ..گفتم اطلاع بدم بررسی کنید به نی نی یارها اطلاع بدید که درست بشه 🙏🙏

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

سلام استارتر خوبی؟ باردار شدی ؟

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘