2777
2789
عنوان

پذیرش فرهنگیان

96 بازدید | 6 پست

این مسخره نیس که دفتر چه انتخاب رشته فرهنگیان 1ماه قبل کنکور میاد؟

خب من میخوام برایه دبیری زبان انگلیسی بخونم از کجا معلوم که اصلا میخوام معلم بگیرن یا ن ...

یه نوع قماره واقعن من باید ی سال با همه سختی ها بخونم تازه رتبه خوبم بیارم معلوم نیس اونسال بخوان دبیر یا ن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن میخوام واسه 1405بخونم الان نمیدونم بخونم اونسال دبیر زبان پذیرش داره شهرمون یا ن

شما بخون ولی صد در صد در  نظر نگیر

دوتا رشته رو در نظر بگیر که اینو قبول نشی اون یکی رو بری

شما بخون ولی صد در صد در نظر نگیردوتا رشته رو در نظر بگیر که اینو قبول نشی اون یکی رو بری

اخه سر کار میرم دیگه در توانم نیس دوتا رشته باهم بخونم .

زبان یه خوبی که داره واسه نهایی یازدهم و دوازدهم فقط باید عمومی امتحان بدم واسه کنکورم فقط زبان بخونم اما رشته هایه دیگه هم باید نهایی عمومی و اختصاصی بخونم و واسه کنکور چنتا درس اختصاصی 

رشتم تجربیه خیلی سخته. درضمن رشته انسانی هم دبیری شو دوست ندارم فقط همین زبانو دوست دارم

اخه سر کار میرم دیگه در توانم نیس دوتا رشته باهم بخونم .زبان یه خوبی که داره واسه نهایی یازدهم و دوا ...

اها اوکیه پس 

تو خیالت راحت باشه 

ولی خیلی هم دل نبند چون معلوم نیس امسالم بردارن یا نه

اها اوکیه پس تو خیالت راحت باشه ولی خیلی هم دل نبند چون معلوم نیس امسالم بردارن یا نه

دیگه به هر حال میخونم هرچی شد

1400و 1401هیچ دبیر خانومی زبان انگلیسی نخواستن. طبق دو شهر الویت استانمون که من میتونم دبیری شو انتخاب کنم . در مجموع دوشهر.1402 3نفر.     1403 2نفر.   1404 2نفر....فکر کنم 1405نگیره چون این 3سال ظرفیتشو گرفته بازم خدا میدونه هیچ نظر دقیقی نمیشه داد