2777
2789

امروز روز چهاردهم هستم. خیلی خیلی کم خون دیدم اندازه سر ناخن.

ولی امیدی ندارم بشه. ماه پیش سیزدهم پریود شد.

نشه دکتر گفته باید برم ivf کنم.

هزینش بالاس و روش تهاجمیه.

نمیدونم چرا خدا حاجتمو نمیده، نشونه میفرسته خواب امام حسین و حضرت ابوالفضل رو‌ دیدم گفت حاجت روا شدی، ولی....

انشاالله به زودی تیکر مامان شدنم رو میزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دولتی ای وی اف

الان داروهای  ای یو ای هم کمی از ای وی اف نداره 

به نظرم به جای اینهمه دارو همون اول ای وی اف بهتر باشه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

برو دولتی ای وی افالان داروهای ای یو ای هم کمی از ای وی اف نداره به نظرم به جای اینهمه دارو همون او ...

من دوبار iui کردم نشه دیگه یه راست میرم ivf

وقت و هزینه هدر دادنه

من دوبار iui کردم نشه دیگه یه راست میرم ivfوقت و هزینه هدر دادنه

ای یو ای اره خیلی روش مضخرفیه

به نظرم ارزش اونهمه عوارض دارو رو نداره ک بعدش هم نتیجه بشه

مراکز دولتی ای وی اف زیر ۵ تومن میشه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ان شاءالله که حاجت روا میشی. آیات ۱تا ۶ سوره مریم رو بنویس ببند به کمرت .اصلا باز نکن. ان شاءالله هم ...

ممنونم از توصیه ات 

انجامش میدم توکل به خدا

ای یو ای اره خیلی روش مضخرفیهبه نظرم ارزش اونهمه عوارض دارو رو نداره ک بعدش هم نتیجه بشهمراکز دولتی ...

من دولتی میرم 50 میشه

شوهرم کم تحرکی داره و مورفولوژیش هم خیلی خوب نیست.

سلام عزیزم هزینه آی یو آی تو رویان چقدر شد؟؟؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

انشاللله خدا دامنت رو سبز کنه... برای منم دعا کن پریود بشم.... من شرایط بچه رو نداریم 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡