2777
2789
عنوان

خانواده سختگیر و متعصب

2163 بازدید | 39 پست

سلام دوستان...من یه مشکلی دارم اگر کسی راهکاری داره یا مشکل مشابه من داره لطفا راهنماییم کنه.

من خانواده خوبی دارم خدا رو شکر...مادر و پدرم در کل هر دو آدمای شاد و پایه ای هستن ولی بیشتر پدرم...مذهبی هستن ولی خشک نه...بابام که فقط در حد نماز و روزس همین وگرنه هم خوش سفره هم اجتماعی هم اهل موسیقی و پایه رقص و شادی ولی خب حدودشو رعایت میکنه با اطرافیان....از اون طرف مامانم بگو بخند میکنه حتی با شوهر خواهراش(البته در حد معقول منظورم لودگی و شوخی خارج از عرف و بیش از حد نیست...مثل خواهر و برادر)...از اون طرف ماها که بجه های خاله هام و داییم اینا هستیم خیلی با هم راحتیم و خانواده هم مشکلی ندارن‌..‌اما مامان من به شدت روی حجاب حساسه و از وقتی که با یکی از دوستاش که خیلییییی متعصب و مذهبیه آشنا شده تعصبش هم روی حجاب هم روی یه سری مسائل دیگه خیلی زیاد شده...در حدی که بعضی افکار و بعضی حرفاش کاملا شبیه حرفای اون خانومه و غیر قابل تحمله

ادامه پست بعدی

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

چندسالتونه؟تا ۱۴.۱۵ سالگی عادیه اما باید سعی کنی باهاشون منطقی صحبت کنی و قانعشون کنی ک حجاب واقعادی موضوع شخصیه و بستگی ب علایق خودت داره

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم هم اگر در مورد حجاب سالی یبار تذکری هم بهم بده بخاطر مامانمه...خودش یبار گفت اگر مامانت چادری و محجبه نبود و تو هم نمیخواستی باشی مشکلی نبود ولی الان چون مادرت محجبس اگر تو بی حجاب باشی هم مامانت ناراحت میشه هم مردم میگن مامانشو ببین دختر رو ببین😐

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
چندسالتونه؟تا ۱۴.۱۵ سالگی عادیه اما باید سعی کنی باهاشون منطقی صحبت کنی و قانعشون کنی ک حجاب واقعادی ...

نزدیک ۱۹ سالمه...اما مادرم اصلا کوتاه نمیاد هر چقدرم باهاش حرف میزنم...چند بارم گفتم من حالا به واسطه شغل یا ازدواج مستقل که بشم کلا حجابمو بر میدارم و جوری که خودم بخوام زندگی میکنم...گفت اون موقع دیگه اسمتم نمیارم😔

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
نزدیک ۱۹ سالمه...اما مادرم اصلا کوتاه نمیاد هر چقدرم باهاش حرف میزنم...چند بارم گفتم من حالا به واسط ...

دوست منم دقیقا مشکلش مثل شماس و دقیقا همین تصمیمو گرفته

اینکه گفتن اسمتو نمیارن ی تهدیده فقط 

اصلا امکانش نیست بخاطر مسئله اینچنینی رابطشو با شما تموم کنه!

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 
فکر کنم مادرت ی کم جوگیر شده

ببین قبلا هم به خاطر مذهبی بودن و محجبه بودنش حساس بود روی حجاب ولی نه دیگه در این حددد...مثلا من تا قبل از دوستی مامانم با این خانوم مانتو کوتاه و جوراب کالج و بلیز کوتاه و این چیزا میتونستم بپوشم...اصلا خودش برام میخرید...اما الان همونایی که اون‌موقع میپوشیدم نمیذاره بپوشم میگه اشتباه کردم برات خریدم 😐😐

جالب اینجاس به ارایش کردنم ایراد نمیگیره مگر اینکه رژم خیلی پر رنگ بشه بگه یکم ملایمش کن همین😐

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

از من میشنوی نه بخاطر خانواده و حرفشون حجاب داشته باش

نه بخدطر جامعه و تفکراتی که شنیدی بی حجاب باش

واااااقعا بپرس ببین چرا حجاب ؟؟؟

فقط اینو بدون هیچکسی بد بچش رو نمیخواد

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
دوست منم دقیقا مشکلش مثل شماس و دقیقا همین تصمیمو گرفته اینکه گفتن اسمتو نمیارن ی تهدیده فقط  ...

اطرافیانم مثل شما فکر میکنن ولی من از یه چیزی میترسم راستش...مامانم سعی داره برادر کوچیکمو مذهبی بار بیاره...میترسم پس فردا بزرگ شد همسرش چادری باشه بعد مامانم عاشق اون بشه منو کلا فراموش کنه یا حداقل کمتر بهم اهمیت بده 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
ببین قبلا هم به خاطر مذهبی بودن و محجبه بودنش حساس بود روی حجاب ولی نه دیگه در این حددد...مثلا من تا ...

جوگیر شده، بعد از ی مدت فروکش میکنه جوگیریش

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
اطرافیانم مثل شما فکر میکنن ولی من از یه چیزی میترسم راستش...مامانم سعی داره برادر کوچیکمو مذهبی بار ...

عزیزم اصلااا فکرشم نکن ک عروسو از دختر خودشون بیشتر دوس داشته باشن🤦🏼‍♀️

برادرتونم خودش انتخاب میکنه با کی ازدواج کنه ربطی ب حجابش نداره چقد مذهبی دیدم ک دخترای سانتال مانتال گرفتن

از من میشنوی نه بخاطر خانواده و حرفشون حجاب داشته باش نه بخدطر جامعه و تفکراتی که شنیدی بی حجاب باش ...

ببینید من هر عقیده ای دارم با تحقیق و مطالعه زیاد بوده و من اصلا تحت تاثیر جامعه نیستم...منظورم از بی حجابی پلنگ بودن و جلف بودن نیست...من با اینکه حجاب سر رو قبول ندارم اما حتی وسط اروپا هم برم لباس معقول میپوشم و این نتیجه عقاید و تحقیقات و مطالعه منه...در ضمن بحث من عقیده نیس...بحث من نپذیرفتن عقیده من توسط خانوادمه حالا کار نداریم چه عقیده ای کی داره

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

مادرت صلاح شما رو میخواد ب ظاهر هم ک شده باهاش مخالفت نکن ولجش در نیار مادر ها روی دخترشون حساس هستن شما آروم وبا حوصله وخوش رفتاری قانعش کن واگه میخوای بعد از استقلال گرفتنت حجابت برداری نیازی نیست از حالا روی اعصاب مامانت راه بری هروقت مستقل شدی هر کاری ک در شأن شخصیت خودت وخانوادت هست انجام بده فعلا نیازی نیست فکر مادرت مشغول کنی مادرها مشکلات ودغدغه های زیادی دارن شما زیاد ترش نکن عاقل وزیرک باش 

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری