2777
2789
عنوان

کسی هست آرایشگرباشه اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم موهات خیلی خوشگله که چرا ناراحتی مهمتر از همه چیز موی سالمه تو الان موی روشن سالم داری خوب ...

گفت چندباری بشوری زردیش میره الان زیادزردی میزنه امامعلومه ک تن های صدفی وسفیدداره نمیدونم صبرکنم یاواریاسیون بزنم 

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩

عزیزم به حرفم گوش کن 

شامپو بنفش بزن چون تو خونه میخوای استفاده کنی و سالن دار نیستی برند خارجی برات بصرفه نیس میتونی شامپو بنفش برند پادینا بخری که قیمتش خوبه

با کمی آب رقیقش کن بزن به موهات حدود ۳ دقیقه ماساژ بده و بعد بشور. تن زردیش کاملا میره.اونوقت رنگ صدفی بخر و رنگ یاسی،

یاسی رو در حد ۳ سانت بریز بقیه صدفی،میتونی رنگ کاراملی هم بخری تو پایه ۷ و قاطیش کنی بزن به موهات با اکسیدان ۶ درصد.یک ربع موند بشورش. چون ریشه ها روشن تر هست اول ریشه ها رو بزن بعد بکش رو ساقه

۳ صفر اصلا نزنی که موهات نارنجی میشه

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
عزیزم به حرفم گوش کن  شامپو بنفش بزن چون تو خونه میخوای استفاده کنی و سالن دار نیستی برند خ ...

ینی باشامپوبنفش بشورم بعدچندبارک تن زردیش رفت صدفی بخرم؟

شاید جنس موهات جوری بوده ک نمیشده بیشتر از این به پایه برسه و کش میومده تشخیص این بوده تا همین پایه ...

موهام دوام داشتن ولی نزاشت گفت بزارم موهات خوردمیشن امانه سرم نه موهام اصلانسوختن

ینی باشامپوبنفش بشورم بعدچندبارک تن زردیش رفت صدفی بخرم؟

چند بار نه .یکبار

با آب رقیق کن رو موهات مث شامپو بزن .ماساژ بده در حد ۳ تا نهایتا ۵ دقیقه .دیدی زردیش رفت بشور. خشک کن البته کامل کامل خشک نکن یکم نم رو موهات باشه بعد رنگساژ رو آماده کن بزن.یکن رنگ رو هم شل درست کن اکسیدان بیشتر باشه

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
سردرنمیارم ک من گفتم موهام نقره ای نشه وطلایی نشه

نمیدونم والا بعضیا با چه اعتمادبنفسی ارایشگاه میزنن منک نتونستم بزنم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
چند بار نه .یکبار با آب رقیق کن رو موهات مث شامپو بزن .ماساژ بده در حد ۳ تا نهایتا ۵ دقیقه .دیدی زر ...

ممنونم امتحان میکنم فقط صدفی ویاسی خوب میشه یاکاراملی؟

ممنونم امتحان میکنم فقط صدفی ویاسی خوب میشه یاکاراملی؟

همیشه ترکیب چند رنگ هم خانواده رنگ رو شیکتر میکنه بنظرم سه تاش رو بگیر. صدفی بیشتر بریز کاراملی کمتر. یاسی هم ۳ سانت 

پایه موهات الان خوبه میشه با تکنیک بازی با رنگ روی همین پایه رنگهای خوبی داشته باشی پایه که بره بالا خیلی مو آسیب پذیر میشه

همیشه ترکیب چند رنگ هم خانواده رنگ رو شیکتر میکنه بنظرم سه تاش رو بگیر. صدفی بیشتر بریز کاراملی کمتر ...

پس این پایه انچنان هم به دردنخورنیست مرسی اروم شدم