آیسان_بانوaysan مدیر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 عنوان کسی هست آرایشگرباشه اینجا؟ | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 96 پست سلام نمازروزه هاتون قبولمن رنگ مدنظرم تقریباتوتن های صدفی بودارایشگردوباردکلره کردبه پایه ۷رسیدروش یه رنگ صدفی گذاشت ک ازنظرخودم هیچ تغییری نکرد.حالاموهام زردی داره بعضی جاهاکاملاسفیده وبعضی جاهابه صدفی میزنه اماهمچنان زردی داره گفت بشورم مخصوصاباشامپوبنفش رنگش بهترمیشه اگ اومدین بگین عکس بدم ببینیدباگذرزمان بهترمیشه؟درضمن کاربرقدیمی ام😁 من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️ 1399/02/20 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8656 رنگ ۵ یا۶چه رنگی میشن؟ بستگی به رنگی که انتخاب کنی داره.ولی دیگه خیلی روشن نیست.باید ببینی مثلا شکلاتی میخای فندقی میخای. خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
آیسان_بانوaysan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 بنظرمن سه صفرخوبه باچه درصداکسیدان بزنم؟یعنی موهام زردیش کم میشن؟بعدرفتن سه صفردوباره به همون حالت برمیگیرده؟ من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
آیسان_بانوaysan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 بستگی به رنگی که انتخاب کنی داره.ولی دیگه خیلی روشن نیست.باید ببینی مثلا شکلاتی میخای فندقی میخای. قبلافندقی بودقبلشم شکلاتی خیرسرم خواستم روشن کنم خیلی ناراحتم من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
آیسان_بانوaysan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 روی این مو سه صفر نزنی ها موهات تیکه تیکه میشن چیکارکنم؟ من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
۶۶شهریور۶۶ عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 4753 هرچیزودتربهتر؟واریاسون خوبه یاسه صفر؟ عزیزم سه صفر مهاتو میسوزونه نزناگر صدفی میخای حتمنپایه موهات ب ده باید برسه با دکلره
آیسان_بانوaysan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 روی این مو سه صفر نزنی ها موهات تیکه تیکه میشن داره گریم میگیره دیگه😭 من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
آیسان_بانوaysan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 عزیزم سه صفر مهاتو میسوزونه نزن اگر صدفی میخای حتمنپایه موهات ب ده باید برسه با دکلره دیگ دکلره کنم ک میسوزن؟الان چیکارشون کنم اخه😭واریاسون بنفش چی؟ من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
آیسان_بانوaysan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 عزیزم سه صفر مهاتو میسوزونه نزن اگر صدفی میخای حتمنپایه موهات ب ده باید برسه با دکلره صدفی نمیخوام فقط میخواستم توی اون تن باشن کاراملی هم خوبه من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8656 قبلافندقی بودقبلشم شکلاتی خیرسرم خواستم روشن کنم خیلی ناراحتم چرا بهش نگفتی؟سه صفرو با۹درصد بذار خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
نورانورانوراا عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 2379 داره گریم میگیره دیگه😭 بنظرم موهات خیلی خوشگله کهچرا ناراحتیمهمتر از همه چیز موی سالمهتو الان موی روشن سالم داریخوب بود موی وزوزی سوخته ولی دو درجه روشن تر ؟فقط واریاسیون بزنهمینمن ک خوشم اومد از رنگش
نورانورانوراا عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 2379 ببین من موهامو بالیاژ کردمموهام تا پایین گردنم بود۴۰۰ گرفت۲۵۰ گرفته ازت،هیچی ازت نگرفته علناپودر دکلره خیییییلی گرونهتازه حق الزحمه خودشون هم هستواقعا پولی ازت نگرفته،
۶۶شهریور۶۶ عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 4753 صدفی نمیخوام فقط میخواستم توی اون تن باشن کاراملی هم خوبه رنگ شماره ده صدفی +دو سانت واریاسیون بنفشبزن تا موهات خوش رنگ بشه
نورانورانوراا عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 2379 رنگ شماره ده صدفی +دو سانت واریاسیون بنفش بزن تا موهات خوش رنگ بشه رو این پایه نباید صدفی بزنه
آیسان_بانوaysan مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 ببین من موهامو بالیاژ کردم موهام تا پایین گردنم بود ۴۰۰ گرفت ۲۵۰ گرفته ازت،هیچی ازت نگرفته علنا ... پس یکم واریاسون بزنم بهش فقط میخوام زردیش گرفته بشه من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️