2777
2789
عنوان

کسی هست آرایشگرباشه اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 96 پست
رنگ ۵ یا۶چه رنگی میشن؟

بستگی به رنگی که انتخاب کنی داره.ولی دیگه خیلی روشن نیست.باید ببینی مثلا شکلاتی میخای فندقی میخای.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به رنگی که انتخاب کنی داره.ولی دیگه خیلی روشن نیست.باید ببینی مثلا شکلاتی میخای فندقی میخای.

قبلافندقی بودقبلشم شکلاتی خیرسرم خواستم روشن کنم خیلی ناراحتم

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
عزیزم سه صفر م‌هاتو میسوزونه نزن اگر صدفی میخای حتمنپایه موهات ب ده باید برسه با دکلره

دیگ دکلره کنم ک میسوزن؟الان چیکارشون کنم اخه😭واریاسون بنفش چی؟

عزیزم سه صفر م‌هاتو میسوزونه نزن اگر صدفی میخای حتمنپایه موهات ب ده باید برسه با دکلره

صدفی نمیخوام فقط میخواستم توی اون تن باشن کاراملی هم خوبه

قبلافندقی بودقبلشم شکلاتی خیرسرم خواستم روشن کنم خیلی ناراحتم

چرا بهش نگفتی؟سه صفرو با۹درصد بذار

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
داره گریم میگیره دیگه😭

بنظرم موهات خیلی خوشگله که

چرا ناراحتی

مهمتر از همه چیز موی سالمه

تو الان موی روشن سالم داری

خوب بود موی وزوزی سوخته ولی دو درجه روشن تر ؟

فقط واریاسیون بزن

همین

من ک خوشم اومد از رنگش

ببین من موهامو بالیاژ کردم موهام تا پایین گردنم بود ۴۰۰ گرفت ۲۵۰ گرفته ازت،هیچی ازت نگرفته علنا ...

پس یکم واریاسون بزنم بهش فقط میخوام زردیش گرفته بشه