2777
2789
عنوان

کسی هست آرایشگرباشه اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 96 پست
اره عزیزم واریاسیون کلن برای رنگای فانتزی استفاده میشه یعنی با حمام کردن شسته میشه بنفش بخر بزن ب ...

اتفاقاارایشگرم همینوگفت 

گفت من زیاددستکاری نمیکنم ک نسوزن 

فقط اکسیدان چنددرصدبزنم؟

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم بهش گفتم بخاطر همینه که شامپو بنفش هم جواب نمیده چون اصن پایه ش اشتباهه تازه دوبار هم دکلره ...

اهان.خب هم بستگی به مو داره هم به پودر.من ی جا رفتم واسه عروسیم با ی بار گذاشتن قشنگ به پای روشن روشن یعنی ۹و۱۰رسید.ولی ی بار قبل عروسی رفته بودم چن بارم گذاشت ب ۹ نرسید.و اینک موهم ضخیمو نازک داره.هرچی تیره ترباشه بیشتر طول میکشه  تاروشن بشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اره عزیزم واریاسیون کلن برای رنگای فانتزی استفاده میشه یعنی با حمام کردن شسته میشه بنفش بخر بزن ب ...

هروقتم ک زردیش رفت صدفی بزارم؟ولی این ازپایه زرده واریاسون جواب میده؟

اهان.خب هم بستگی به مو داره هم به پودر.من ی جا رفتم واسه عروسیم با ی بار گذاشتن قشنگ به پای روشن روش ...

عزیزم چندتاسوال پرسیدم میشه ج بدی؟ممنون

اتفاقاارایشگرم همینوگفت  گفت من زیاددستکاری نمیکنم ک نسوزن  فقط اکسیدان چنددرصدبزنم؟

با اکسیدان۳٪

برا مولن مو تا گردن باشه یه بند انگشت واریاسیون بریز

برا موهای شما حدود دو بند انگشت بسه

زیادترم ریختی اسیب ب مو نمیرسونه فقط بنفش پررنگ تر میشه

زود بشور ک یاسی بشه حداقل

با اکسیدان۳٪ برا مولن مو تا گردن باشه یه بند انگشت واریاسیون بریز برا موهای شما حدود دو بند انگشت ...

هرچیزودتربهتر؟واریاسون خوبه یاسه صفر؟

واریاسون بنفش بزنم چه رنگی میشن؟

نمیدونم عزیزم.منک تاحالا خالی خالی واریاسیون نزدم واسه کسی.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
الان سه صفرخوبه؟یاواریاسون بنفش فردابخرم.کدوم جواب میده بهتر

بنظرمن سه صفرخوبه

به من جواب میده؟

اره.ولی ریشه هات بنظر روشنتره ساقه موهاتو اول بزن.چون اگ ریشهها رو بزنی دیگه خیلی سفید میشه چون زودترم ریشه ها رنگ باز میکنه

نقره ای هم ضدزردیه شنیدم اون چیکامیکنه؟

نقره ای تاجایی ک شنیدم برای براقیت رنگه.ولی اگه میترسی بد بشه یا دوباره برو ارایشگاه.یا ی رنگ شماره ۵و۶بذار چون همیشه باید از پایه ی درجه پایینترباشه ک زودپاک نشه.واسه همین موهای شماهم رنگ نگرفت

نقره ای تاجایی ک شنیدم برای براقیت رنگه.ولی اگه میترسی بد بشه یا دوباره برو ارایشگاه.یا ی رنگ شماره ...

رنگ ۵ یا۶چه رنگی میشن؟