2777
2789
عنوان

کسی هست آرایشگرباشه اینجا؟

551 بازدید | 96 پست

سلام نمازروزه هاتون قبول

من رنگ مدنظرم  تقریباتوتن های صدفی بودارایشگردوباردکلره کردبه پایه ۷رسیدروش یه رنگ صدفی گذاشت ک ازنظرخودم هیچ تغییری نکرد.حالاموهام زردی داره بعضی جاهاکاملاسفیده وبعضی جاهابه صدفی میزنه اماهمچنان زردی داره گفت بشورم مخصوصاباشامپوبنفش رنگش بهترمیشه اگ اومدین بگین عکس بدم ببینیدباگذرزمان بهترمیشه؟

درضمن کاربرقدیمی ام😁

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید واریاسیون میذاشت و اینکه پایه ۹ یا ۱۰ میرسوند

گفت نمیخوام بسوزه ولی انصافااصلاموهام اسیب ندیدن حالاچیکارشون کنم؟شامپوبنفش میبره؟

اولا موهات به پایه نرسیده واسه رنگ صدفی باید به پایه ۹یا ده برسه الانم یکی دو روز دیگه با شامپو ضدزردی بشور ببین بهتر میشه یا نه اگه دیدی خوب نشد یا باید بازم موهلتو دکلره کنی که احتمال آسیبش خیلی زیاده یا اینکه یه رنگ شماره تیره تر بزنی که زردیهاتو پوشش بده تیره منظورم شماره ۵هستش نگران نباش تیره نمیشه 

اولا موهات به پایه نرسیده واسه رنگ صدفی باید به پایه ۹یا ده برسه الانم یکی دو روز دیگه با شامپو ضدزر ...

به نظرتون شامپوبنفش رنگشومات میکنه؟

نمیدونی اسم پودری ک دکلره کرد چی بود و اینکه چقد وقت گذاشت رو موهات یمونه؟ ب نظر میرسه اصلا موهات ا ...

منم نمیدونم والاچی بودولی موهام اصلاآسیب ندیده