2777
2789
عنوان

کسی هست آرایشگرباشه اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 96 پست
نه باو خیلی خوب گرفته ولی خب میگم که ناشی بوده ریشه رو باید فقط سری دوم دکلره بزنه اگه هردو سری بزنه ...

سه صفرزودمیره؟

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩

عزیزم رنگ صدفی ک روپایه ۷جواب نمیده باید ۹و۱۰باشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رنگ صدفی ک روپایه ۷جواب نمیده باید ۹و۱۰باشه

اره منم بهش گفتم بخاطر همینه که شامپو بنفش هم جواب نمیده چون اصن پایه ش اشتباهه تازه دوبار هم دکلره کرده =/// من فکر کردم یبار کرده

گفت نمیخوام بسوزه ولی انصافااصلاموهام اسیب ندیدن حالاچیکارشون کنم؟شامپوبنفش میبره؟

واریاسیون بنفش یا صورتی بخر یه دیقه ب م‌هات ماساژ بده بعد بشور

بعد چندبار حمام کردن هم واریاسیون میره هم زری موهات

واریاسیون بنفش یا صورتی بخر یه دیقه ب م‌هات ماساژ بده بعد بشور بعد چندبار حمام کردن هم واریاسیون می ...

واقعابعدچندبارشستشومیره؟شمااستفاده کردی؟

اوه  زردی داره ریشتم ک روشنترشده.اینک دیگه رنگ نیست.چون باپایه همخونی نداشته بعد دوسه بار شستشو رفته.همون دکلره مونده.بنظرم.بازم کسایی که حرفه این حتما راهنماییت میکنن.من دوره دیدم ولی هنوز ارایشگاه نزدم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اره منم بهش گفتم بخاطر همینه که شامپو بنفش هم جواب نمیده چون اصن پایه ش اشتباهه تازه دوبار هم دکلره ...

فقط میترسیدبسوزه چون موهام ضعیفه فرداواریاسون بنفش میزارم یه خورده فقط مات شه لااقل

واقعابعدچندبارشستشومیره؟شمااستفاده کردی؟

اره عزیزم

واریاسیون کلن برای رنگای فانتزی استفاده میشه یعنی با حمام کردن شسته میشه

بنفش بخر بزن ب موهات بنفش میشه رنگش ولی بعد ک چندبار بری حمام رنگ بنفش شسته میشه موهاتم روشنتر میشه و زردیش میره

بعد رنگ صدفی بخر بزن رو موهات

زددوبار.رنگ سه صفرچیه؟چه رنگی میشه؟

سه صفر هرمویی رو ۲تا۳درجه روشنتر میکنه

اوه  زردی داره ریشتم ک روشنترشده.اینک دیگه رنگ نیست.چون باپایه همخونی نداشته بعد دوسه بار شستشو ...

واریاسون بنفش بزنم چه رنگی میشن؟

من گفتم گفتن جواب میده بعدم گفت نمیخوام موهات بسوزن

ن عزیزم.اصلا جواب نمیده