2777
2789
عنوان

چند هفته زایمان کردین؟

138 بازدید | 22 پست

چجوری زایمان کردین؟؟

امروز دکترم سرکلاژم رو کشید و وقتی معاینه ام کرد گفته دهانه رحمم نرمه و سر بچه هم پایینه

پیاده روی هامو شروع کنم

به نظرتون با این روال اگر پیاده روی هامو شروع کنم چند روز بعد زایمان میکنم☹🥰خیلی ذوق دارم دیگه صبر ندارم

ای جان. خوش بحالت. من هنوز ۱۱ هفته ام ولی اومدم تاپیکت تا اطلاعات کسب کنم😁  

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوما بیایین.جواب بدین دیگه . با تشکر 😚

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
راستی🥰🥰😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😍😍😍وایی😍😍😍 نه تنبلی نمیکنم 🤭🤭😂😂😂

عزیزم الان چندهفته ای؟

من خودمم منتظرم نمی‌دونم هر وقت که خدا بخواد و نینی اراده کنه میاد دیگه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شما میخواین طبیعی زایمان کنین؟