2777
2789
عنوان

کسایی ک ب عشقشون نرسیدن.‌‌..

984 بازدید | 76 پست

اینجا کسی هس ک قبلا عاشق یکی باشه ولی ب هر دلیلی جدا شده باشه و با کس دیگه ای ازدواج کرده باشه ؟

چجوری عشتقتون رو فراموش کردین؟چجوری از پسش بر اومدین؟

من دارم خفه میشم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فراموش نمیتونم بکنم بخاطر همینم شوهرمو نمیتونم دوس داشته باشم از ته دلم هیچ وقت همش تظاهر میکنم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من فراموشش نکردم ازدواج کردم ولی خب شنیدم دوماه پیش فوت شده خیلی ناراحت شدم

چرا

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها دم افطاره برام دعا کنید بهش برسم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم و تا لحظه ای ک انقد بهش تعلق خاطر دارم ازدواج نمیکنم که خیانتکار محسوب نشم🙂

بی تو، بی فایده و بی هیجان است جهان🌍😖             مثل یک پنجره ک منظره اش دیوار است🖼🧱
کرونا 

وای☹😢

هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم و تا لحظه ای ک انقد بهش تعلق خاطر دارم ازدواج نمیکنم که خیانتکار محسوب ن ...

مثل من

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏