2777
2789
عنوان

خانمای بچه داره لطف کنید بیالید

57 بازدید | 8 پست

من بچم یه سال و یه ماهشه احساس میکنم خوب وزن نگرفته اگه دروز یکمی شیره خشک بدم بهش اشکالی نداره بعد شیره خودمو میخوره

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه ماهگی پسرم عادتش دادم شیر خشک نان

شب هم شیر خودم اول شیر خشک نمیخورد اینقده درست کردم گذاشتم جلوش نه ماه کامل خورد هم وزن گیریش خوب بود هم کم خونی نداشت الانم که شیش سالشه انگار کلاس دومه

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
بالای ی ساله چرا شیرخشک بدی غذا بهش بده  وعده های غذاش رو بیشتر کن

اخه نمیخوره زیاد خیلی بازیگوشه مخصوصان شبه من تا صبح بیدارم سینم تو دهنشه پهلو نمونده برام میخواستم یکم بهش شیر خشک بدم هم وزن گیریش خوب شه هم شبا کمتر اذیت کنه

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
من نه ماهگی پسرم عادتش دادم شیر خشک نان شب هم شیر خودم اول شیر خشک نمیخورد اینقده درست کردم گذاشتم ...

غذا هم بهش میدادم

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
اخه نمیخوره زیاد خیلی بازیگوشه مخصوصان شبه من تا صبح بیدارم سینم تو دهنشه پهلو نمونده برام میخواستم ...

وزن گیریش با شیرخشک خوب نمیشه 

باید به غذا عادتش بدی قلقش رو یاد بگیر غذاهایی که دوس داره براش درست کن