2777
2789
عنوان

خانمای نجف آبادی لطفا بیان

1892 بازدید | 10 پست

سلام دوستان گلم راهنمایی میخوام برا پایه اول ابتدایی کدوم مدارس بهتره؟؟غیر انتفاعی محمد امین یا نوین اندیش یا رستگاران یا اینکه سما 🙏🙏

سما به درد نمیخوره.من خواهرزاده ام اونجا بود.فقط پول خوره دارن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محمد امین رو شناخت داری 

همسایه مون میگه نوه اش اونجاست خیلی خوبه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

محمدامین تا زمانی که خود خانم محنتی مدیریت کامل داشتن عالی بود. درحال حاضر آقای سوادکوهی مدیریت رو بعهده دارن، خودشون خوبن ولی کادر معاونت و ..فاجعه س. بشدت روی مشاورین مدرسه در جهت مسائل اخلاقی و تربیتی مانور میدن درحالیکه معاونین مدرسه اکثرا بی ادب و متظاهر و بدخلق و ناآگاه نسبت به روش های تربیتی جدید هستن. رویکردی که مدرسه شعار میده تربیتی هست بیشتر تا آموزشی ولی برخلاف گذشته درحال حاضر عملا اصلا اینطوری نیست و فقط یه ویترین شیک جهت نمایش ارائه میدن.

سلام دخترونه رو امسال از سما شعبه جدیدش خیلی راضیم

سلام من دخترم میخوام بنویسم غیر انتفاعی ولی نمیدونم کجای نجف آباد بفرستم پایه دوم دبستان

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
سلام من دخترم میخوام بنویسم غیر انتفاعی ولی نمیدونم کجای نجف آباد بفرستم پایه دوم دبستان

سلام عزیزم من واسه راهنمایی دخترم اومدم سرچ زدم ایا محمدامین یا گلشن علم 

که پیام شمارو دیدم 

دبستان  دخترانه فقط مهراندیشان 

یعنی ده تا دختر بدنیا بیارم میبرم اونجا 

واقعا عالی 

چه درسی چه فوق برنامه چه احترام و چه رسیدگی و چه از لحاظ تفریحی همه چییییز عالییی 

بهت توصیه میکنم یه سری بزن