2777
2789
عنوان

کیا از امام حسن مجتبی حاجت گرفتن😢

7151 بازدید | 36 پست

بیایین بگین دلم آروم شه شاید حاجت منم داد.

خسته شدم هرکی تاپیکم رو میخونه واسم دعا کنه خواهش میکنم  

یکم خودتون باشید ، تموم نمیشید😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اجی

بارها و بارها حاجتمو گرفتم ازشون

ایشون خیلی حاجت میدن معروف هستن به کریم اهل بیت

قربونشون برم 😍😍😍😍😍

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

وقتی برای آی وی اف رفته بودم اصفهان با یه خانمی آشنا شدم بعد از ۱۲ سال بچه دار شده بود میگفت حاجتمو از امام حسن مجتبی گرفتم یه پسر ۸ ساله داشت اسمش مجتبی بود میگفت ۸ ساله چهارشنبه آخر هر ماه قمری روضه دارم به من گفت برم ولی قسمت نشد 

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            
من اجی بارها و بارها حاجتمو گرفتم ازشون ایشون خیلی حاجت میدن معروف هستن به کریم اهل بیت قربونش ...

الهی

چطور ازش خاستی؟

نذرت چی بود؟

یکم خودتون باشید ، تموم نمیشید😊
من اجی بارها و بارها حاجتمو گرفتم ازشون ایشون خیلی حاجت میدن معروف هستن به کریم اهل بیت قربونش ...

عزیز توروخدا دعاکن منم حاجت بگیرم مشکل بچه هام حل بشه.ودعاکنین بحق کریم اهل بیت صاحبخونمون دست ازآزاربرداره پولمون بده تابریم یه خونه دیگه وای اینجا عذاب واسه بچه هام خیلی دعاکنین

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
اجی مامانبزرگم منو تنها گذاشت😭

الهی دورت بگردم

ب این فکر کن الان جاش خوبههه

راحت شد از درد و مریضی 

بخدااا که جاش خوبه

بهت فول میدم

من مامانبزرگم ک فوت کرد تو خاب تک تکمون اومد

خیلی بهش وابسته بودیم

انقد میخندید انقد خوشحال شد

میکفت خسته شدم از بس قوربون صدقم میرن 

یه لباسای خوووشگلی تنش بود

بهت قول میدم که الان خیلیییی حالش خوبه

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !

اجی دیدی چی شد مامانیم رفتش دیگه تنها موندیم رفتم خونش نبود دیگه ما میمیریم دیگه جایی رو نداریم خونش جمع شیم بریم پیشش😭😭😭اجی ی ختمم نمیتونیم بگیریم

عزیز توروخدا دعاکن منم حاجت بگیرم مشکل بچه هام حل بشه.ودعاکنین بحق کریم اهل بیت صاحبخونمون دست ازآزا ...

من ک لایق نیستم اما چشم

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
الهی دورت بگردم ب این فکر کن الان جاش خوبههه راحت شد از درد و مریضی  بخدااا که جاش خوبه بهت ...

اجی مگه من دیشب اونهمه التماس‌خدا نکردم!؟

بخدا۳ماه بود ندیده بودمش الان عذاب وجدان دارم دیگه جایی رو نداریم جمع شیم بابام یتیم شد نه بابا داره نه مامان😭😭😭