2777
2789
عنوان

معجزه ی خوب شدن الرژی کودک من....فقط بیاااااایییددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 35005 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من این مورد رو درباره زردی نوزاد دیدم

دختر خالم زردیش تا ۱۷ و۱۸ میرفت چند روز بیمارستان بود چند روز زیر دستگاه تو خونه بود طفلک یه تیکه استخوون شده بود تا اینکه پشت گوشش رو حجامت کردن مثل اب رو اتیش بود

عزیزم من این مورد رو درباره زردی نوزاد دیدم دختر خالم زردیش تا ۱۷ و۱۸ میرفت چند روز بیمارستان بود چ ...

دختر من حجامت ۲۶ بود.

بیمارستان میخواست خونشو عوض کنه.با مسئولیت خودمون نذاشتیم.

بهم گفتن حجامت کن.من گوش ندادم...

گفتم متخصص کودکان حجامت رو رد کرده .چرا بچمو تیغ بزنم....

ولی چقدر ساده بودم ک چقدر حرف گوش نکن😭

عزیزم من این مورد رو درباره زردی نوزاد دیدم دختر خالم زردیش تا ۱۷ و۱۸ میرفت چند روز بیمارستان بود چ ...

منم پسرم رو دکتر برا زردیش حجامت کرد. البته منم اعتقادی نداشتم. بس که این دکتره رو می شناختم و بهش اعتقاد داشتم، اجازه دادم. همین دکترم پسرم رو ختنه کرد. البته سالها همسایمون هستن. 

سلام خیلی برات خوشحالم.منم دخترم شیش ماهشه اولاش کهیر میزد الان بلغم و خون تقریبا به همهچی حساسه دیگ ...

وایی عزیزم.علایمش مثل دخترمه...

اینک میگن تا کی واقعا الکیه.دختر من ۱۴ ماهشه 

ولی هنوز بطور وحشتناک الرژی داشت...

ای کاش زودتر میدونستم حجامت براش خوبه و انجام میدادم...

اینقدر الرژی شدیده دکتر طب اسلامی هم گفت هته ای ۱بار باید یه قطره خون بگیری از گوشش

ببین

شک نکن

اینو خواهرانه بهت میگم

وایی عزیزم.علایمش مثل دخترمه... اینک میگن تا کی واقعا الکیه.دختر من ۱۴ ماهشه  ولی هنوز بطور و ...

تا کی باید خون بگیری؟ الان همه چی خورد؟ .من برادر زادم و خواهرزادم هم اینجور بودن یکیشون چهار ماهه خوب شد یکی شون شیش ماهه منم گفتم صبر کنم هیییییچی نمیخورم الهی بمیرم برا بچم صفره رو میبینه خیلی ذوق میکنه هیچی نمیشه بدمش

تایپک رو کپی کنید

نشر بدین

صدا بزنید...هرطوری دوست دارید همه رو خبر کنید.....

واقعا برای من الرژی غذایی و فصلی و...زندگی رو جهنم کرده بود...

باقیات الصالحاته اگر کسی ک مشکل داره رو خبر بدین🌹🌹🌹

تا کی باید خون بگیری؟ الان همه چی خورد؟ .من برادر زادم و خواهرزادم هم اینجور بودن یکیشون چهار ماهه خ ...

به طرز عجیبی تونست بخوره

الان ک بزرگ شده بود سفره ک می انداختن باید راهش میبردم تا همسرم غذا بخوره دخترمو بگیره منم غذا بخورم.

مثلا اگر دستم روغن کنجدی بود وحواسم نبود به لبش میزدم.وحشت ناک کهیر میزد

۱قطره خون پیش سرنگ سرنگ خونی ک هر دفعه بخاطر ازمایش های الکیشون هیچی نیست

تازه اونجا بچم درد حس میکرد.کبود میشد از گریه

ولی الان هیچی نفهمید

هیچی

تا کی باید خون بگیری؟ الان همه چی خورد؟ .من برادر زادم و خواهرزادم هم اینجور بودن یکیشون چهار ماهه خ ...

فعلا گفت تا ۱ماه.هر هفته

یعنی میشه ۴بار

ک دختر من به همون دفعه ی اول خوب شد

همش میگفتم خوردن شیر برا منو بچم تبدیل شده به یه ارزو...ولی الان خامه بهش میدم شیر ک سهله

واااای خداروشکر بخدا دلم لک زده برا دوغ و ماست. انشاالله منم نتیجه بگیرم دعاکن دختر منم زود خوب بشه.حالا باید ببرمش پیش کی؟ بگمش چی؟مدفوغ بلغم ندیدن شده برام یه رویا

واااای خداروشکر بخدا دلم لک زده برا دوغ و ماست. انشاالله منم نتیجه بگیرم دعاکن دختر منم زود خوب بشه. ...

چرا دختر من دفع بلغمی وحشت ناک داشت...مجبور شرم‌گوشت گوسفندم قطع کنم(اجیل و لبنیات و گوشت گاو و گوسفند و موز و ........حذف)خیلی سخت بود برام

کجایی هستی؟