2777
2789
عنوان

معجزه ی خوب شدن الرژی کودک من....فقط بیاااااایییددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 35004 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دختر من دفع بلغمی وحشت ناک داشت...مجبور شرم‌گوشت گوسفندم قطع کنم(اجیل و لبنیات و گوشت گاو و گوسف ...

منم گوشت گاو گوسفند اجیل خرما مرکبات لبنیات فقط برنج و مرغ. خوزستانم

منم گوشت گاو گوسفند اجیل خرما مرکبات لبنیات فقط برنج و مرغ. خوزستانم

چقدر سخته رژیمش...میدونم.سختر وقتی میشه ک بچه ات بزرگ میشه و حمله میکنه ک غذای های سر سفره یا میوه برداره😭

چقدر سخته رژیمش...میدونم.سختر وقتی میشه ک بچه ات بزرگ میشه و حمله میکنه ک غذای های سر سفره یا میوه ب ...

اره بخدا خیلی ناراحتم براش همین الان بخاطر رژیمم هیجا نمیرم خدا کنه خوب بشه.

سلام دخترشما الان کامل آلرژیش درمان شده؟؟!

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
سلام دخترشما الان کامل آلرژیش درمان شده؟؟!

الرژیش به مغزیجات و موادی ک باعث میشد وحشتناک کهیر بزنه خوب شده

ماست کم چرب پرو بیوتیک هم میتونه بخور.اما شیر و خامه هنوز مشکل داره

من۲بار بیشتر حجامت نکردم.طبیبش فعلا رفتن تبلیغ شهرای دیگ...

بیاد بازم میخام ببرمش پیشش

میشه ازشون بپرسی برای کودکی صفرا و سوداش بالا هست چیکار کنیم رشد کنه؟

من تخصص ندارم

اما برای دختر من که بسیار صفرای بالایی داشت حجامت گوش انجام داد و و گفت تخم خرفه و دم کرده سنای مکی و گل سرخ بخوره

برای افزایش وزن خودم شربت سندروس بهش دادم و سویق گندم جو عدس جوانه گندم را قاطی کردم و داخل نمک پاش ریختم به هر غذایش مثل نمک بهان پاشیدم به نظرم رشد وزن و قدش تا حدودی تاثیر داشت البته ناگفته نماند که با حجامت صفراش هم پایین آمد این خانم می گفت سفر یعنی سودای سوخته باعث میشه گوشت بدن با صفرا بسوزه به خاطر همین افرادی که صفرای بالا دارند معمولاً لاغرند

الرژیش به مغزیجات و موادی ک باعث میشد وحشتناک کهیر بزنه خوب شده ماست کم چرب پرو بیوتیک هم میتونه بخ ...

منم این حجامتو انجام دادم ولی گفتن دو هفته صبر کنم تا کامل اثر کنه بعد کامل خوب میشه...

یعنی شما هر ماه حجامت میکنید؟

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
منم این حجامتو انجام دادم ولی گفتن دو هفته صبر کنم تا کامل اثر کنه بعد کامل خوب میشه... یعنی شما هر ...

بمن گفت هردوهته۱بار.الان ۱ماه و نیمه حجامت نکردم هنوز.ولی میدونی فک میکنم روی حساسیت ب پروتیین گاوی اثر زیااااادی نداره

بمن گفت هردوهته۱بار.الان ۱ماه و نیمه حجامت نکردم هنوز.ولی میدونی فک میکنم روی حساسیت ب پروتیین گاوی ...

منم همین فکرو میکنم.ممنونم.