2777
2789
عنوان

کدوم اسم پسر بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 66 پست
متین پسره متینا دختر

سعی کنید اسمایی که مشترک هستن برا بچه انتخاب نکنید ، چون اینجور اسم ها یه مدت برا دختر مد میشه یه مدت برا پسر ، بعد ممکنه تو اون مدت بچتون تو دوره ی حساسی از زندگیش باشه و اطرافیان مسخرش کنن که چرا اسمت دخترونس 

خدایا مواظب پسرم باش   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خدا بخواد و نی نی دار شم، یدفه شد پسر تصمیم داریم اسمشو بذاریم امیرعلی😍😍😍

برآورده کننده ی حاجت ها___❤خدا❤___ میرسم به آرزوهام با توکل به خدا😍😊وقتی داری میخونی میشه برا مامان شدنم ۱۰ تا صلوات بفرستی!؟😊🤰🤱
اینو ببین

همه رو دیدم اوناییکه خوشم میاد تو فامیلامون زیاده دوست دارم اسم ایرانی بزارم ولی همسرم قبل بارداری خواب دیده بود یه برگه تو باغ پدریش پیدا کرده اسم محمد روش بود میگه ترکیب اسمش با محمد باشه مثل محمد پارسا محمد مانی و ...

نخستین امیر مؤسس سلسله ی ماد - دیااکو، بنیانگذار ایران و اولین پادشاه مادها که شهرهگمتانه (همدان) را بنا نهاد و آنرا پایتخت ایران کرد، مشهور است که در عدالت بسیار دقیق بود دیاکو

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
همه رو دیدم اوناییکه خوشم میاد تو فامیلامون زیاده دوست دارم اسم ایرانی بزارم ولی همسرم قبل بارداری خ ...

منم قبل خواب دیده بودم یه پسر بغلمه اسمش مهدی هست قبل بارداری اولم،ولی شوهرم گفت اسم داداشم مهدی هست بسه دیگ،اسمشو گزاشیتم ارمان،من گفتم خب بزاریم محمد مهدی ولی شوهرم گف دو اسمه نمیخام

مامان گل پسر