2777
2789
عنوان

خانوما شما هم مادرشوهراتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 83 پست
منم این مشکل رو با خواهرم دارم مادرم خیلی اذیته کسی کمکش نمیکنه هروقت بخوام برم اونجا همش مادرمو اذی ...

چه‌می دونم‌ شوهرم بهشون گفت کاری نکنید حتی نون وپنیرم‌خودمون میاریم فقط دور هم باشیم مادرش گفت این چه حرفیه همه چی هست دوباره زنگ زد گفت چرا دیر گفتید فردا شب بیایین شوهرمم گفت ما نمیاییم

خدایا به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکل رو با خواهرم دارم مادرم خیلی اذیته کسی کمکش نمیکنه هروقت بخوام برم اونجا همش مادرمو اذی ...

خواهر با خواهر دیگه چرا تعجب کردم خواهرشوهرای من واسه هم جون میدن

خدایا به امید تو
چه‌می دونم‌ شوهرم بهشون گفت کاری نکنید حتی نون وپنیرم‌خودمون میاریم فقط دور هم باشیم مادرش گفت این چ ...

شما شوهرت پشتت هست دیگه باور کن هیچی در دنیا ارزش نداره. 

منم جای شما باشم دیگه تا دعوتم‌نکنن زنگ نمی زنم 

یه وقت میرم سر میزنم فقط 

شما شوهرت پشتت هست دیگه باور کن هیچی در دنیا ارزش نداره.  منم جای شما باشم دیگه تا دعوتم‌نکنن ...

دیگه شوهرم خودش می بینه رفتارشونو ناراحت میشه خلاصه پیش من آبرو داره 

خدایا به امید تو

ببین اسی یا عادتشونه باید قبلش خبر بدی ...یا قصدشون دعواو دلخوری را انداختنه

هیچوقت پیگیر مساله نشو که میشه جنگ براتون تا اخر عمر..کلا بیخیال دسیسه ها باش هفته ای یبار بعد شام برینو بیاین تموم..اگرم خاستی براشام خو دو روز قبلش بهش بگو حله

آخه مشکل سر شوهر هست خیلی وقتا شوهری که با تمام تفاوت های وحشتناکی که خانواده اش میگذارن باز طرف او ...

آره این دیگه خیلی سخته با چشم خودش همه رو بببنه قبول نکنه

خدایا به امید تو
ببین اسی یا عادتشونه باید قبلش خبر بدی ...یا قصدشون دعواو دلخوری را انداختنه هیچوقت پیگیر مساله نشو ...

همیشه میگیم یه روز قبلش ولی اینبار شوهرم گفته افطار چیزی لازم نیست تدارک ببینید خودمون نون پنیر می گیریم میایم دور هم باشیم همین

خدایا به امید تو
میگم همون رو داری خوش به حالت چون بعضی ها با صد برابر بدتر بازم دو قورت ونیم باقیه  

شوهر منم همیشه دفاع می کنه از خانوادش حرفی میزنم ولی ایندفعه دیگه خودش دید رفتارشونو

خدایا به امید تو