2777
2789
عنوان

خانوما شما هم مادرشوهراتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 83 پست
انشاالله خدا دعاتو برام مستحاب کنه برام دعا کن ممنون عزیزم 😍😍

به جد مادرم قسم از ته دل برات دعا کردم 😍

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
زمانه برعکس شد دور دور دختره الان

ببین ایرادی نداره دخترشون رو دوست دارن

ایرادش اینه که گاهی شک میکنی انگار پسر کارگر براشون

البته من مشکلی با کمک به خانواده ندارم فقط کاش یه مقابله ای هم داشت یه وقت اونها براش کمک بودن

ولی کمک حمایت فقط برای دختره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اصلا حوصله جر وبحث‌ ندارم سعی می کنم نریم اصلا

بدون دعوت نرو .اگرم نرین ناراحت میشه و میگه چرا نمیاین بزار ناراحت شه .هم اینطوری میگه هم اونطوری ب دهن دخترش نگاه میکنه و میگه چرا دیر گفتین(البته ب گفته خودت شایدم واقعا مدلش اینطوریه).

در هر صورت ب روش بیار ک ما میخوایم بیایم ولی خودتون اینطوری میکنین پس بهتره هر موقع اوکی بودین دعوت کنین.

کلا من مدلم اینطوریه نه دوست دارم بدون دعوت کسی بیاد خونمون نه خودم بدون دعوت میرم.حتی سرزدن.شده مثلا ب دوستم ک همسایه هستیم میگم امشب برا شام بیا خونمون.یا نخوام شام بیاد و فقط بخوایم همو ببینیم میگم ساعت ده اینا واسه شب نشینی بیا.در کل با اینکه دوستیم هم با خبر قبلی میریم و میایم

مشکل من ناهار وشام نیست میگم زرشک پلو با مرغ اونقدر کار نداره که از دوروز قبل بخوان تدارک ببینن بنظر ...

نه کاری نداره ولی من حدس میزنم شاید اون روز تو خونه اسباب پذیرایی نداشته باشند یا سر و وضعشون مناسب نباشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
بدون دعوت نرو .اگرم نرین ناراحت میشه و میگه چرا نمیاین بزار ناراحت شه .هم اینطوری میگه هم اونطوری ب ...

آره اصلا سرزده رفتن یهویی رفتن کار درستی نیست ولی ما فقط برای افطار میریفتیم چایی نون وپنیر غریبه که نیستیم اینطوری می کنن آدم احساس بیگانگی می کنه باهاشون

خدایا به امید تو
ببین ایرادی نداره دخترشون رو دوست دارن ایرادش اینه که گاهی شک میکنی انگار پسر کارگر براشون البته م ...

حالا دختر هیچی به داماداشون چه خوش می گذره روز به روز پررو تر وپرتوقعتر

خدایا به امید تو
آره اصلا سرزده رفتن یهویی رفتن کار درستی نیست ولی ما فقط برای افطار میریفتیم چایی نون وپنیر غریبه که ...

اره اینم هست خب ادم دوست داره با پدر مادرش این حرفا نباشه و راحت باشه بنده خدا همسرتون چقد ناراحت میشه.

ولی خب با دیگران باید رعایت شه .البته من هنوز ازدواج نکردم بعد ازدواج با شناختی ک از خونوادم دارم این رسمی بودن و دعوت کردن نکردن رو دوست ندارم.دوست دارم‌ راحت باشیم.ولی با دیگران نه رعایت میکنم حتما.و درمورد پدر ومادر همسرم فقط اون دوتا اگه ادمای صمیمی باشن و همسرم بخواد اونم راحت میگیرم ولی اگه ببینم نه اذیت میشم حتما رسمی برخورد میکنم ک حریمها حفظ بشه.چون ی موقع هست همین رفت و امدای کاه و بیگاه و صمیمیت بیش از حد ایجاد دلخوری و توقع بیجا میکنه یا مثلا اونا سرزده بیان و ببینن خونه نامرتبه(ی موقعهایی ادم واقعا حوصله نداره ب کارای روزمرش برسه)بخوان خرف بزنن و دخالت کنن اون موقع دیگه خودم حد وحدود رو مشخص میکنم.چون الانم همینطوریم بسته ب طرف مقابلم برخورد میکنم مثلا همین دوستم ک گفتم واقعا دختر خوبیه ولی چون براش مهمه تو حالت نامرتب نبینیش و رسمیه منم همینطور همیشه دعوتش میکنم هیچکدوم سرزده کاری نمیکنیم همیشه قبلش هماهنگیم باهم

اره اینم هست خب ادم دوست داره با پدر مادرش این حرفا نباشه و راحت باشه بنده خدا همسرتون چقد ناراحت می ...

آره باید هماهنگ بشه ولی پدر مادر خودمونین ما که چیزی نخواستیم فقط خواستیم ببینمیشون دور هم باشیم دلمون باز بشه

خدایا به امید تو