2777
2789
عنوان

خانوما شما هم مادرشوهراتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 83 پست

نه اینجوری نیست ما اکثر اوقاتم بی خبر میریم😀اصولا اهل شکم نیستیم هرچی باشه باهم میخوریم چ خونه مامانم چه اونجا

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجوری نیست ما اکثر اوقاتم بی خبر میریم😀اصولا اهل شکم نیستیم هرچی باشه باهم میخوریم چ خونه ماما ...

ماهم همینطوریم دقیقا خودم که بیشتر اوقات رژیمم شوهرمم کن غذا نمی دونم مشکلشون جیه هر وقتم میریم خونشون یه عالمه غذا اضافه میاد خودشون تعجب می کنن بازم بهونه می گیرن

خدایا به امید تو
دیگه ماهی دوبار میریم به احترام خودشون که میگن چرا نمیایین 

مادرشوهرها موجودات عجیبی ان

نمیری میگن چرا نمیای 

چیزی بی محلی و کم احترامی می کنن 

مادرشوهر من که اصلا کسی رو خونش واسه غذا دعوت نمی کنه سه تا عروسیم هیچ وقت حتی عید ها هم نشده سفره باز کنه بگه بمونید واسه ناهار 😊😊😊

نه دختر مجر داره اول زنگ زدیم‌گفت بیایین همه چی هست دوباره زنگ زد گفت چرا دیر گفتید 🙄

دختره اذیتش کرده شاید اون تحت فشارش میذاره و دعواشون میشه

خدا هیچ مادری رو نیازمند اولادش نکنه

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
واقعا خودشون دوست دارن‌ولی دختراشون همش سنگ میندازن

منم این مشکل رو با خواهرم دارم مادرم خیلی اذیته کسی کمکش نمیکنه هروقت بخوام برم اونجا همش مادرمو اذیت میکنه من درس دارم من درس دارم میان من نمیتونم درس بخونم 

مادرمم چشم گریون زنگ میزنه شرمنده میشه

انقدر ناراحتشم 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره