2777
2789
عنوان

خانوما شما هم مادرشوهراتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 83 پست
من تا دعوت نشم خونه مادر شوهرم نمیرم اصلا برای شام نهار همینطوری میریم سر میزنیم بهشون فقط خوشم نم ...

منم دوست دارم تا دعوت نشم نرم اما میدونی اگه نرم صد سالم بگذره اصلا بروی خودش نمیاره و دعوت نمیکنه برای همین مجبوریم خودمون خودمونو دعوت کنیم

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

من به غذا حساسیت نشون نمیدم .

هر چی بپزن میخورن . .

هنوز از قبل هم همسرم میگه داریم می آییم .

مهم نیست برام غذا  

فقط تحویلم بگیرن و احترام بذارن کافیه .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حالا حبر بده، چی میشه مگه.

شاید شلخته هست، خونه اش به هم ریخته هست، بایدجمع کنه.یا شاید مشکلش چیز دیگه ای بشه.

از ظر من حرف بدی نیست.

من کارمندم ، خونه ام بیشتر وقتا اون ور نیست که مناسب پذیرایی باشه، اینه که همیشه یک روز جلوتر بهم بگند.

خب درکشون کن هرکس یه مدلیه چرا انقدر این چیزا رو مقایسه میکنید مادرش شاید دست تنهاست مریضه نمیتونه ...

نه دختر مجر داره اول زنگ زدیم‌گفت بیایین همه چی هست دوباره زنگ زد گفت چرا دیر گفتید 🙄

خدایا به امید تو
چرا با دختراشون دامادشون اینطوری نیستن 

این فقط باخواهرش خوبه... دوتاعفریته

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
آخه میگن چرا نمیایید پیش ما اونوقت میخوایم بربم اینطوری می کنن البته می دونم تقصیر مادرشوهرم تن ...

خوب ما میریم مرتب ولی نه شام نهار بمونیم

شاید در سال ۳ ۴بار شام‌یا نهار اونجا باشیم

ولی هر هفته میریم

شاید خونه زندگیشون اون موقع بهم ریخته هست دوست ندارند مهمون بره

منم دوست دارم اگه کسی میخواد بیاد خونه مون از دو روز قبل بهم بگه. 

بعدش هم زرشک پلو با مرغ عالیه که

لازم نیست حتما چند جور غذا برای بچه اش و عروسش بپزه. 

من امسال بعد 7 سال دوری رفتم خونه پدر شوهرم از اول هم گفتیم 4روز میمونیم چون شهر دیگه ای هستند، اون وفت از 4 روز 3 روز فورمه سبزی مونده ناهار خوردیم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
براما از ی هفته قبلم‌بزنیگم‌ غذای فیریزی و کهنس  اما برا خواهرشوهرا و دامادا از صبم بگن تاناها ...

میگم دیگه البته مادرشوهرم زیاد کاری نمی کنه یه هواهرشوهر مجرد دارم اون مسئول همه چیه بیشتر از وقتی خواهر بزرگش رفت بخاطر همین

خدایا به امید تو
منم دوست دارم تا دعوت نشم نرم اما میدونی اگه نرم صد سالم بگذره اصلا بروی خودش نمیاره و دعوت نمیکنه ب ...

چه لزومی داره خودتون رو دعوت کنین

من عمرا 

در سال ۳ ۴بار شام مهار شاید دعوت کنن 

همینطور میریم هفته ای یه بار سر میزنیم ولی زمان شام و نار نه 

شاید خونه زندگیشون اون موقع بهم ریخته هست دوست ندارند مهمون بره منم دوست دارم اگه کسی میخواد بیاد خ ...

مشکل من ناهار وشام نیست میگم زرشک پلو با مرغ اونقدر کار نداره که از دوروز قبل بخوان تدارک ببینن بنظرتون کاری داره!؟

خدایا به امید تو