2777
2789
عنوان

ازدواج/ لطفا بیاید

203 بازدید | 28 پست

من یه خواستگار داشتم که بعد از یک جلسه رد کردم 

الان بعدا از چند وقت گفتن دوباره بیایم

تو حرفامون  مشکلی نداشت و هر چی من گفتم قبول کرد اما من فکر کردم زوده و رد کردم تا الان که گفتن بیان دوباره

بنظرتون بگم بیاد؟؟؟ ممکنه تو جلسات بعد به دلم بشینه؟؟؟ 

من دانشجوام ولی اون دانشگاه نرفته 

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

بنظرم تو زمونه ای نیستیم ک درس و دانشگاه مهم باشه خیلی ملاکای دیگ مهمه ولی کلا ترجیح من ب ازدواج سنتی نیس مثل خرید و فروشه 

پیج دسته گل عروس منو لطفا فالو کنید 💐   اینم آیدیم : lotous_flower_design

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه دانشگاه نرفته زیادزیادی روهم ازدست نداده اگه توکارش موفقه درآمدش خوبه اخلاق ورفتارش خوبه بگوبیاد

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

پسر باید سره خواستنش مصر باشه و ناز طرف مقابلشو بکشه(البته با تجربه ایی ک من دارم ناز طرفیو بکشه ک ادمه)

اینارو از یه پسر شنیدید پس شما هرچقدر بیشتر پس‌بزنید بیشتر میخان بیان جلو

البته یکاریم نکنید لوس شه قضیه

چندسالتونه؟؟آقا چیکارست؟؟خانوادش چطورن؟! از نظر اختلاف طبقاتی چه سطحی نسبت بهم هستین؟؟! فرهنگهاتون ...

من 20 اون 27. مغازه داره. خانوادگی مثل همیم تقریبا. و اون تک پسره

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
پسر باید سره خواستنش مصر باشه و ناز طرف مقابلشو بکشه(البته با تجربه ایی ک من دارم ناز طرفیو بکشه ک ا ...

خواستگار سنتی چرا باید منت ادمو بکشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
پسر باید سره خواستنش مصر باشه و ناز طرف مقابلشو بکشه(البته با تجربه ایی ک من دارم ناز طرفیو بکشه ک ا ...

من فکر میکنم چون اولین جایی بود که اومده بود خواستگاری و خوشش اومده پافشاری کرده 

تاثیر نداره بنظرتون؟؟؟ 

بخاطر تحصیلات رد کردی

نه واقعا تحصیلات خیلی برام مهم نیس الان

اما بعدا مشکلی بوجود نمیاد؟؟