سلام بچه ها طوروخدت بگین چیکار کنم ... قضیه اینطوریه که این آقا چند ساله پیش هم ی بار شماره من و پیداکرده بود و پیام میداد همون موقع هم متاهل بود و تازه ازدواج کرده بود ...من هر چقدر فکر میکنم اخلاق و رفتارم توی جمع جوری نیست که ی مرد ب خودش اجازه بده این کارو کنه چون معمولا خیلی تو ی جمع آروم و ساکت هستم..من همون چند ساله پیش خطم و عوض کردم که دیگ ول کرد..بعدش ما فامیل هستیم و زیاد هم و میبینیم تقریبا هر شب مهمونی میریم همو میبینیم..از طرفی هم من توی تایپیک های قبل گفتم تازه نامزد کردم با کسی که خیلی دوستش دارم و بعد ماه رمضون میخوایم عقد کنیم ..الان باز ۳ روزه این آقا که الان دوتا بچه ی کوچیک داره باز شماره من و برداشته و هی پیام میده ...من هر چی بهش میگم من نمیتونم خیانت کنم من نامزدم و دوست دارم تو باید کامل برای زنت و بچه ها باشی میگه من تو رو دوست دارم حداقلدر حد چت باهام باش ...بهشم میگم ن میگ خب من گورم و گم میکنم میرم با زنمم فلان میکنم ...طوروخدا بگین چیکارکنم چی بگم بهش ک بیخیال بشه
مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
شما اصلا نبایدجواب چت های اونا بدی ای مردک الندگ عوضی وهوسران داره باسرنوشت شما بازی می کنه واظب باش بازی نخوری وکاری بکنی که نامزدت هم بهت شک کنه وهمه چیزخراب بشه حتما مامانت را درجریان بگذارکه شرمزاحمت های اونا ازسرت بازکنه.