2777
2789
عنوان

کسی تا حالا تجربه ی فیلر زیر چشم یا لب داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174807 بازدید | 89 پست
من فیلر زیر چشم خیلی دوست داشتم انجام بدم و دنباش بودم اما دوتا از دوستام اتجام دادن خیلییییییی بد ...

سلام عزیزم ببخشید منم فیبر زیر چشم زدم متاسفانه چشم هام کوچیک شدن دوستای شما چشم هاشون به حالت قبل برگشت ؟ من خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من فیلر زیرچشم زدم 3ماه پیش خیلی راضیم

سلام عزیزم 

ببخشید راجع به فیلر زیر چشم ازتون سوال داشتم

منم دوهفته ی پیش فیلر زدم بهترین برند و پزشک خوب ولی نمی‌دونم چرا فیلر زیر  یکی از چشمام اومده بالاتر از سطح پوست و زیر چشم دیگم یه خط ریز افتاده

برای شما هیچ کدوم تر از این مشکلات موقتا پیش نیومد؟؟؟؟

سلام عزیزم ببخشید منم فیبر زیر چشم زدم متاسفانه چشم هام کوچیک شدن دوستای شما چشم هاشون به حالت قبل ب ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر 

راجع به فیلر زیر چشم سوال داشتم ازتون 

منم حدود دو هفته ست که تزریق زیر چشم داشتم ولی خب متاسفانه اصلا راضی نیستم و بناست دوهفته دیگه برای ترمیم برم پیش دکتر

شما در کل راضی بودین از تزریق یا نه؟

سلام گلمشمافیلر زیر چشم انجام دادید راضی بودید؟من تازه میخام انجام بدم

سلام عزیزم 

بله من حدود دوماه پیش انجام دادم

راستش زیر یکی از چشمام خیلی خوب شده ولی زیر چشم دیگم یه مقدار خیلی کم برآمدگی ایجاد شده

اطرافیان میگن عالی شده ولی خب اگر برگردم به قبل قطططعا تو انتخاب پزشک خیلی بیشتر دقت میکنم 

سلام گلمشمافیلر زیر چشم انجام دادید راضی بودید؟من تازه میخام انجام بدم

اعتقاد دارم بیشتر از کیفیت فیلر مهارت پزشک هست که مهمه

قطعا خودتون بهتر از من  آگاه هستید ولی بازم توصیه میکنم پزشک خوب پیدا کنید

اعتقاد دارم بیشتر از کیفیت فیلر مهارت پزشک هست که مهمهقطعا خودتون بهتر از من آگاه هستید ولی بازم تو ...

ممنون ک وقت گذاشتید وجواب دادید

پزشک خیلی خوبی پیداکردم کچندسال سابقه داره

درباره ماندگاریش دو دلم ک هزینش زیاده و زود اثرش میره

ممنون ک وقت گذاشتید وجواب دادیدپزشک خیلی خوبی پیداکردم کچندسال سابقه دارهدرباره ماندگاریش دو دلم ک ه ...

والا راجع به ماندگاریش شنیدم که بدن هر فرد مهم ترین عامل تعیین کننده ست روی دوام فیلر

درسته قیمتش هم متاسفانه بالاست ولی به یکبار زدن میرزه به نظرم🙂

سلام عزیزم وقتتون بخیر راجع به فیلر زیر چشم سوال داشتم ازتون منم حدود دو هفته ست که تزریق زیر چشم دا ...

منم زدم راضی نیستم لطفا بگو حالت چشمام ب حالت قبل برگشت ؟میدونم تاپیک خیلی وقت پیش ولی لطفا جواب بدید وقتی انلاین شدید

من فیلر زیر چشم خیلی دوست داشتم انجام بدم و دنباش بودم اما دوتا از دوستام اتجام دادن خیلییییییی بد ...

لطفا اگ پیام منو میبینی بگو دوستات جشماشون خوب شد مثل حالت اول برگشت؟نگرانم فیلر زدم منم چشمم حس میکنم کوچیک شده ورم داره میدونم تاپیک خیلی وقت پیش ولی کاش ببینی بگی

منم زدم راضی نیستم لطفا بگو حالت چشمام ب حالت قبل برگشت ؟میدونم تاپیک خیلی وقت پیش ولی لطفا جواب بدی ...

سلام

ببخشید بابت تاخیر 

نه متاسفانه مثل قبل هست هنوز و تغییری ایجاد نشده

من زیر یکی از چشمام ورم داشت در اثر تزریق بیش از حد 

در کل دوتاچشمم مثل هم نشد البته خیلی مشخص نیست ولی من توقعم از دکترم خیلی بیشتر از این بود