2777
2789

سلام بچه ها

وقتتون بخیر

تا حالا تجربه ی فیلر زیرچشم برا رفع گودی و یا فیلر لب داشتین؟

یا الان هزینه هاشو میدونین ؟

مخصوصا فیلر چشم

ممنون میشم هرکی هرچیزی ازش میدونه و تجربه داره اینجا بگه برامون

🌸☘️🌸☘️

ب   الف  نون

من فیلر زیر چشم خیلی دوست داشتم انجام بدم و دنباش بودم اما دوتا از دوستام اتجام دادن  خیلییییییی بد شده چشاشون یکی مثل اهو بود پفالود و خسته شده با فیلر اون یکی هم شبیهه مغولها شده.دیگه تو ذوقم خورد.لب اما اکثرا خوب میشن اگز زیاد نزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب بدبد منم بخونم

البته من تا خدودی خودم اطلاعات دارم اما دنبال یه جای قیمت مناسب هستم جاهایی که من میشناسم گرونه اونام که ارزونه کارشون خوب نیست چون فیلر زیر چشم اگه بد زده بشه چشم رو ریز میکنه یا زیر چشم پف میکنه

من فیلر زیر چشم خیلی دوست داشتم انجام بدم و دنباش بودم اما دوتا از دوستام اتجام دادن  خیلیییییی ...

عزیزم ممکنه که دوستاتون جاهای خوبی نرفته باشن؟یا مارک ژل ها خوب نبوده باشه؟

یا کلا خوب درنمیاد فیلر؟!

آخه گودی زیر جشم واقعا رو نروه😑😕

ب   الف  نون
جواب بدبد منم بخونم البته من تا خدودی خودم اطلاعات دارم اما دنبال یه جای قیمت مناسب هستم جاهایی که ...

دقیقااا موافقم منم

قیمتای شما میگید برا هر سی سی چقد هستش ؟البته برا دوتا چشم حداکثر یک سی سی میخواد

ب   الف  نون
عزیزم ممکنه که دوستاتون جاهای خوبی نرفته باشن؟یا مارک ژل ها خوب نبوده باشه؟ یا کلا خوب درنمیاد فیلر ...

عزیزم نه ژل رو که خودشون بهترینش رو انتخاب کردن و خریدن ..و تزریقش هم که مثلا دکتره و کلینیکش معروفه دیگه نمیدونم.اما کلا میگن تزریق ژل واسه زیر چشم کنی ریسکش بالاست و چربی خیلییییی طبیعیتره و قلمبه و تیکه تیکه هم نمیشه و البته هزینش 3 برابره

حتی من طبق تحقیقاتم فهمیدم که اضافشو میتونن تا وقتی تاریخ داره برات کنار بزارن که بعد دو هفته برید برا ترمیم و اونوقت پولی پرداخت نمیشه دیگه

ب   الف  نون
عزیزم نه ژل رو که خودشون بهترینش رو انتخاب کردن و خریدن ..و تزریقش هم که مثلا دکتره و کلینیکش معروفه ...

آره دقیقا همینطوره

والا خوندم که چون پوست زیر چشم حدود ۱۵برابر از پوست بقیه نقاط صورت نازکتره بخاطر همین اصلا چربی براش گزینه ی مناسبی نیس

ولی برای گونه و خط خنده و اینا چربی بهترین گزینه س چون ماندگاری ش هم خیلی بیشتر از ژل هستش

ب   الف  نون
حتی من طبق تحقیقاتم فهمیدم که اضافشو میتونن تا وقتی تاریخ داره برات کنار بزارن که بعد دو هفته ب ...

اره درسته میشه  دیگه مت فعلا چشمم ترسیده دارن زاهکارهای طبیعی واسه پرشدن انجام میدم ماسک خاک رس و الورا.اللن یه هفته است به نظرم بد نبوده.البته من شدید ادم تلقینی هستم.خخخخخ

اره درسته میشه  دیگه مت فعلا چشمم ترسیده دارن زاهکارهای طبیعی واسه پرشدن انجام میدم ماسک خاک رس ...

من هرررر کاری کردم فایده ندلشت

چشمم گود شده مخصوصا چشم راستم بیشتر

که میشه توش چند اصله درخت تنومند کاشت 🌳🌲🌴😄

ب   الف  نون
من هرررر کاری کردم فایده ندلشت چشمم گود شده مخصوصا چشم راستم بیشتر که میشه توش چند اصله درخت تنومن ...

عزیززززم نگو خخخخ....منم همینم کاهی اوقات که از زاویه رید مثبت به زیر چشمم نگاه میکنم میگم خیلی هم خوبه یه قیافه عمیق و پر فکر و جذاب بهم داده .دیگه چه کنم اینارو نگم.اوف

جواب بدبد منم بخونم البته من تا خدودی خودم اطلاعات دارم اما دنبال یه جای قیمت مناسب هستم جاهایی که ...

خب شمام بیا اطلاعاتتو با ما شر کن عزیزم

ب   الف  نون
عزیززززم نگو خخخخ....منم همینم کاهی اوقات که از زاویه رید مثبت به زیر چشمم نگاه میکنم میگم خیلی هم خ ...

آفرین اینام خوبه واقعا

ولی کار من ازینا گذشته😁😁

باید بفکر چاره بود چون دیگه داره اذیتم میکنه و نمیتونم باهاش کنار بیام

البته روش خواب خیلی موثره در ایجاد گودی چشم

مثلا من چون همیشه رو پهلو راست میخوابم چشم راستم بیشتر کود شده اینو دکتر گفته بهم

و اینکه شبا سرم رو بالاتر از بدنم بزارم موقع خواب

و عادت کنم به تاق باز خوابیدن

ب   الف  نون
من فیلر زیر چشم خیلی دوست داشتم انجام بدم و دنباش بودم اما دوتا از دوستام اتجام دادن  خیلیییییی ...

راستی ژاکلینی عزیزم نمیدونی دوستات چقد هزینه پرداخت کردن ؟و کی؟

ب   الف  نون