2777
2789
عنوان

بچه ها ترخدا بیاید بگین چیکار کنم

171 بازدید | 9 پست

من تنهام شوهرمم نیست دخترم یسال و نیمس.نمیتونم برم تو خیابون وایسم

از طرفی خونمون ازین اپارتمان جدید ابکیاس

چیکار کنم اگه پس لرزه بیاد دختمو چیکارش کنم اصلا موندم چجوری خونرو امن کنم کمکم کنین

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس گرفتم بجای تو😭😭😭😭😥😥😥😥😐😐😐

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰

عزیزم کسی رو نداری اونجا .....زنگ بزن ب پدر یا برادر بیاد دنبالت برو اونجا....

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

یه ساک مواد ضروری اماده کن  اول.مانتو هم بپوش.دور از پنجره و شیشع و تابلو و بوفه و وسایل سنگین باشید.به نظرم تا سه ساعت هوشیار باش

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
استرس گرفتم بجای تو😭😭😭😭😥😥😥😥😐😐😐

خیلی بخدا

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
یه ساک مواد ضروری اماده کن  اول.مانتو هم بپوش.دور از پنجره و شیشع و تابلو و بوفه و وسایل سنگین ...

ممنونم