2777
2789

راستش ما یه پراید مدل86داشتیم که یه40تومنی می ارزید دلمون خوش بود که حالا حالا ها یه ماشین داریم ومیتونیم یه وام بگیرم وسقف طبقه دوم خونمونوبزنیم چون تا سقف ونزنیم نمیتونیم راه پله پارکینگ وحیاط ودرست کنیم اخه آجُراشون پیداست وپراز موش ومارمولک وسوسک وهزار پا وهزارتا کوفت وزهرمار دیگس جدای از این جام خیلی تنگه واذیتم

آقا مادرشوهرم که خیلی خیلی باهامون بده وکلی ظلم بهمون کرده مارا ازخونه بیرون کرده بود5سال پیش وبا اون پسرش خیلی رفیق شده بود ویه ماشین براش خریدپیکان آردی ولی بعد یه مدت اونا هم باهم بد شدن وحالا که محتاج شوهر من شده بود به شوهرم گفت میخوام ماشینمو از داداشت بگیرم ماشین دست برادر شوهرم خراب شده بود تو کوچه بود،

شوهرم جرثقیل اورد بردش تعمیرواوردش گذاشتش تو پارکینگ خودمون تاسر فرصت ببرتش بنگاه برافروش وماشین خودمون روهرشب میذاشت دم درتوکوچه چند شب پیش نمیدونم چه پدرسگی ماشین مارو اتیش زد بچه ها فقط همین وبگم که شب خیلی خیلی بدی بود وهنوزم بخاطر ماشینمون بغض تو گلومه، با کسی دشمنی نداشتیم اما خیلیا به شوهرم حسادت میکنند بی خیال.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شوهرم میگه ماشین ننمو بخرم تو3، 4ماه خورد خورد پولشو بدم من میگم چون قبلا دست داداشت وزنش بوده دست خورده ی اوناس ودلم راضی نیست اینم بگم اوناهم با ما قهرن، ازدست مادرشوهرمم دلم پره چون بخاطر اون این اتفاق افتاد وماشینشو نمیخوام

😔اما شوهرم میگه من دیگه ماشین کارکرده نمیخرم چون باید کلی پول خرجش کنم اما این تعمیر شده یه دوتومن خرج داره

اگر نمیخوایش باید تا برج 6صبر کنی تا وام بگیرم یه ماشین صفر بخرم ودیگه خیلی بدهکار میشم برا یه مدت

حالا به نظرتون چیکار کنم

بگم همینو برداره وام بگیره خونه را سقف بزنه تا راه پله اینام درست بشه

یا بگم ماشین ننشوبخره وام بگیره ماشین صفر بخره

وفعلا قیدخونه را بزنم که دراین صورت احتمالا یه سال دیگه باید صبرکنم تا خونه درست بشه

درهرصورت این ماشین تا برج6باید دستمون باشه چون بدون ماشین چل میشم

بچه ها دراخر ازتون میخوام از ته دلتون هرچی کرمتونه دعا کنید اونی که این ضرروبه مازد پیدا بشه ما هنو قسطای ماشینمون که اتیش گرفت تموم نشده خیلی دلم میسوزه

😢😔

بیمه بدنه نداشتید؟؟

بیخیال عزیزم رو ماشین اصن نمیشع سرمایه حساب کرد منم پارسال ۲۰ اردیبهشت تصادف با ماشین شاسی بلند کردممم کلی ضرر دادم دوستمم بخاطر اینک مچ دستش جزعی شکست ازم شکایت کرد چ قد دادگاه و چه قد خرج و چ قد استرس بهمن امسالمم ۲۴ ملیون مفت دادممم چون سر تصادفم قرض اوردم بالا ماشینی ک بر خریدنش خیلی خوشحال بودمممم ماشین من مدل ۸۹ بود تازه 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

چه اتفاق بدی کوچه تون دوربین نبود ببین کار کی بوده

بدون ماشین که نمیشه ببین اگه بعدن مادر شوهرت منت نمیزاره اعصابتو خورد کنه بردارین

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
بیمه بدنه نداشتید؟؟ بیخیال عزیزم رو ماشین اصن نمیشع سرمایه حساب کرد منم پارسال ۲۰ اردیبهشت تصادف با ...

نه گلم شوهرم میگفت چون مدل پایینه ارزش بیمه نداره ولی حالا فهمید چقدر اشتباه کرد😔

نه گلم شوهرم میگفت چون مدل پایینه ارزش بیمه نداره ولی حالا فهمید چقدر اشتباه کرد😔

من بعد تصادفم کردممم :(  

اشکال ندارع سرتون سلامت بره منمم این اتفاق افتاد ک تعریف کردم خدا رو شکر خودتون سالمید

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
چه اتفاق بدی کوچه تون دوربین نبود ببین کار کی بوده بدون ماشین که نمیشه ببین اگه بعدن مادر شوهرت منت ...

دوربین هست یکم دوره ولی خودمونو کشتیم نداد بهمون ولی اگاهی گفت خودمون میایم ازش میگیریم ولی نمیاند دست دست مسکنند

خب پول ماشینو میدیم ولی این بد ادمیه ممکنه با این حال بازم منت بذاره اما حرف من اینه امسال ماشین صفر بخریم یا خونه را سقف بزنیم؟ 

خدا ازش نگذره چرا آتیش زدن الان به مادر شوهرت رو بدی نمیاد خونه شما بمونه🥴

نمیدونم الهی خیر ازعمرش نبیه

بخاطر اینکه رابطش با اون پسرش خرابه میگین؟ نمیدونم شاید بیاد