2777
2789
عنوان

بياين از خودم بگم

191 بازدید | 25 پست

من ٢٢ سالمه دانشجو ام رتبه اول كلاسمونم برنامم اينه تا دكتري بخونم

قدم كوتاهه

هيكل ورزشكاري عالي بدون يكم شكم پاها ي رو فرم

چهره:از ١٠ ميشه بهش ٧ رو داد خدايي 

اخلاقم:خيلي دختر منطقي و با دركي هستم

از اون ورم خيلي با انرژي و شيطونم

تيپ:بقيه ميگن خوشتيپم

خودم سعي ميكنم استايل هاي متفاوت رو بعضي اوقات امتحان كنم

علاقه مند به شنا و يوگا

عاشق كتاب و شعر

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدت زياديه ك تنهام يعني رابطه جدي نداشتم هركسي سر راه زندگيم بود خيلي با چيزي ك من ميخواستم فرق داشت

همه بهم ميگم چيزي كه ميخواي نيس

يا وقتي با يكي اشنا ميشم بهم ميگه تو خيلي دنيات فرق داره 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

اوه گاش

موفق باشی 

بای

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نميدونم چرا نميتونم وارد رابطه شم يا با ادم مناسب اشنا نميشم

خسته شدم

حس ميكنم من يه مشكلي دارم

حس ميكنم شايد به اندازه كافي خوب نيسم

مدت زياديه ك تنهام يعني رابطه جدي نداشتم هركسي سر راه زندگيم بود خيلي با چيزي ك من ميخواستم فرق داشت ...

پسرا اوم نیستن ببخشیدا خرر شدن 

با تو چت میکنن حرقپف میزنن با چن نفر دیگم هستن خیانتم محسوبش نمیکنن

خب افرین   ب ما چه

خب دارم ادامشو ميگم

نميدونم چرا نميتونم وارد رابطه شم يا با ادم مناسب اشنا نميشم خسته شدم حس ميكنم من يه مشكلي دارم ح ...

نمیشع هم ب هر کسی اعتماد کرد

اصالتتو میرسونع ک با هر کسی نپری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

يه حس مزخرفي دارم وقتي همه اطرافيانم جفتن هميشه جز من

همش حس ميكنم يعني من به اندازه ي كافي خوب نبودم ك به ي پسر خوب اشنا شم؟

یعنی الان اینجادنبال کیس مناسبی؟😐

نه دارم دردودل ميكنم

ژینا از صب تا حالا کدوم گ.... بودی؟ 😡😡😡😡😡😡😡تو تاپیک بانو ملکه هم که تاشیف فرما نشدی😂😂😂😂😂

ارع گور بودم بابا از دیروز نخوابیدم صبم با اون وضع مجبور شذم بیام خونع مان جونم دیگع برای خواب مردع بودم

تگم کن اونجا