2777
2789
عنوان

بياين از خودم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست
نمیشع هم ب هر کسی اعتماد کرد اصالتتو میرسونع ک با هر کسی نپری

اره اما خسته شدم

واقعا خسته شدم

وقتي اطرافت فقط تو تكي همش داري محبت و علاقه ي ديگران بهم توي جمع رو ميبيني و از درون احساس خلا ميكني

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتي ميگم ي مرد با فلان مشخصات ميخوام همه ميگن نه نيست ولي خب خودمم همه ي اون مشخصات رو دارم چرا اخه نباشه؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
آخیییی بمیرم برات😭😭😭😭😭 باوشع 

خدانکنع  جانم🤍

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره اما خسته شدم واقعا خسته شدم وقتي اطرافت فقط تو تكي همش داري محبت و علاقه ي ديگران بهم توي جمع ...

نمیدونم من اینجور نبودم واقعا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب افرین خوش بحالت👌🏼👌🏼👏🏼👏🏼😐

داشتم ادامشو ميگفتم گفتم اول خودمو بگم چطوريم كه بعدا نگين مگه خودت چطوري

من داداش ندارم شرمنده ام😂😂

چرا فك ميكنين ادم حتما دنبال كسيه؟فقط داشتم دردودل ميكردم از اينكه با همه ي اينا همش حس ميكنم كافي نيسم

چرا فك ميكنين ادم حتما دنبال كسيه؟فقط داشتم دردودل ميكردم از اينكه با همه ي اينا همش حس ميكنم كافي ن ...

عزیزم چرا احساس میکنی کافی نیستی؟!؟میدونی چند نفر دوست دارن تو موقعیت شما باشن؟قدر جایگاهی که داری رو بدون...طرف قیافش شبیه قورباغه ست تحصیلات خاصی هم نداره ولی اعتماد بنفسش بالاست و با همون اعتماد بنفس موفق میشه...حالا شما که موقعیت خوبی داری پس اعتماد بنفست  رو بالاتر ببر...قطعا موفق میشی🤞🏼