سلام دوستان خوبم من همیشه خدا بیحالم بخدا دیگه خسته شدم حتی با این وضع رفتم حجامت بعد دکتر گفت طبعت سرده اصلا نمیدونم چیکار کنم همش خواب الوده ام انگار دور از جون ی مرده متحرکم بیشتر میخوام بخوام نمیدونم چیکار کنم هزارویک کارم دارم اما همش میگم فردا الانم ۸۵ کیلوام فعلا بچه ندارم
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید از سر جات بلند بشی اینکه فقط بشینی افاقه نمیکنه
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
کاری کردین تاحالا همش احساس بدبختی میکنم مایه خجالت از پارسال تا حالا میخوام چندتا لباسو بدوزم هنوز ...
کاری نکردم یعنی فکر نمیکردم بخاطر سردی باشه فکر میکردم خسته ام واقعا
ولی تو این قرنطینه ای دیدم کار هم نکنم باز خستمه🤕🤕🤕
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
منم مثل تو بودم از بس گرمی خوردم خیلی بهتر شدم و ورزش باید از سر جات بلند بشی اینکه فق ...
نمیشه خدایی بلند شد من شده یکساعت به صفحه خاموش تلویزیون زل بزنم حسش نبود برم کنترلو بردارم😭😭😭😭
دقیقا منم کار هم نکنم خستمممم بعضی وقتا میگم من چمه انگار کتکم زده باشن
من حتی صبح که بیدار میشم میرم سرکار یکساعت اول رو استراحت میکنم از خستگی🔫🤕
گرمیم تازه شروع کردم اما خواهر ماشالله همه چیم سرده بعدم کمرم هم درد میکنه مخصوصا وقتی خم میشم
منم خیلی سرد شده بودم
شروع کردم سیاهدونه و عسل و خرما و حذف لبنیات و چیزای سرد خیلییی بهتر شدم
ینی جوری بودم ک خونمون از بهم ریختگی پوکیده بود الان ولی اصلا
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️