2777
2789
عنوان

کوچیک بودن ساک حاملگی

11748 بازدید | 27 پست

سلام خانم ها....

ببخشید یه سوال

تا حالا کسی بوده ساک حاملگیش کوچیک بوده باشه...من الان ۶ هفته ۲ روزمه  درصورتی که باید ۷ هفته ام باشه و ساک حاملگیم کوچیک تقریبا ۸ و قلب داشت و ضربان میزد و داخل رحمی بود فقط کوچیک ساک و دکتر برام شیاف پروژسترون نوشته....خون ریزی هم ندارم.....خواستم ببینم کسی تا حالا شرایط منو داشته و بچش مونده یا سقط کرده

منکه شش هفته بودم فقط زده بود ساک و فتال پل کوچک  دو هفته بعد قلبش تشکیل شد ولی شیاف و امپول ب کمپلکس زدم

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ساک کوچیک بود...ببخشید بچه موند یا خدا نکرده....

نمیدونم زده بود فتال پل کوچک اره الان داره میپره و  دیوونم میکنه🙂

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت

نگران نباش انشاا...که میمونه دکتر به من گفت بچت رشد نکرده نسبت ب سن حاملگی امپول ب کمپلکس ۵ تا زدم دفعه بعدی که رفتم سونو همش نرمال بود

اوهوم فک کنم...خوب به نظرتون چی میشه؟؟؟بهم گفتم دوباره دو هفته دیگه برم سونو

خب میری دیگه نگران نباش بچه منم تو ان تی کوچیک مونده بود بایدمیشد ۱۳ هفته ۱۰ هفته بود شیاف استفاده کردم استراحت فلان اینا تا توانومالی رسید به حدش

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
شکوه جان شما با این شرایط باردار شدی من الان دقیقا تو شرایط شمام خواهش میکنم جواب بده

منم تو همین شرایطم 

خب لقاح دیر بوده 

مشکلی نداره

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
منم طبق تاریخ پریودی باید ۸ هفته میبودم  ولی ۶ هفته و ۳ روزم  لقاح دیر بوده دیگه  ...

نمیدونم برات فرستادم یانه دوباره میفرستم 

یکی گفت ماه ۶ رفته خونده گفت اعصابم بهم ریخت کاش زودتر می‌فهمیدم اینارو برای زیبایی وهوش و... احساس میکنم درحق بچم خیلی کم کاری کردم .  فقط چیزایی که می‌ترسی نخور گلم تو خوردن چیزی هم زیاده روی نکن

ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری  زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉

بچه هام چشماشون رنگی و زیبا شدن و خوش روزی خدارو شکر 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
شکوه جان شما با این شرایط باردار شدی من الان دقیقا تو شرایط شمام خواهش میکنم جواب بده

👆اون بالایی  بخون گلم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡