2777
2789

واقعا هیچی وقتی بچه بودم رفتم و الان هیچی یادم نیست

یکی هم اینکه ما ترک هستیم، مثلا گفتن ماها عروسی برای اقایون نمیگیریم همون حنا که میگیرن اونه ب اونام توجه کنین راهنماییم کنین

از اول از مراسم حنا

1.یک تالار قراره بگیریم طبقه بالاش ما طبقه پایین حنا پسر

۲. من اصلا نمیدونم تو مراسم حنا چیکار میکنن، من قراره بشینم چیکار کنم؟ همسرم قراره بیاد اونجا چجوریه اصلا، چیها لازمه پذیرایی اینا ،میگن به اقایون شام میدن مثلا 

۳.راجب عروسی میدونم ک لباس و تالار و ارایشگاه و گل باید ببینم و ی نوع رقص تمرین کنم،همین

مثلا ما ک عقد کردیم باز باید سفره عقد بچینیمو عاقد بیاد یا نه؟ و کلا دیگه هیچی نمیدونم

مراسم حنا ترکا من ی بار رفتم خانواده داماد حنا اوردن گداشتن دست عروس و تمام...رقص و اینا هم داشتن دو نفره

شما که عقد داشتی لازم نیست سفره عقد بچینی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داماد سبد حنا میاره واست و خواهرش میرقصه با سبد وشاباش میدی بهش تا سبد بده بهت بعد کف دست هم حنا می ...

بعد حنا مهمونها میره هرکی خونه خودش؟ برای حنا نزدیکهارو فقط دعوت میکنن؟

بزرگتراتون نمیدونن یعنی؟!!!!

عجیبه ها

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بعد حنا مهمونها میره هرکی خونه خودش؟ برای حنا نزدیکهارو فقط دعوت میکنن؟

اینجا بعد شام داماد با فامیلاش حنا میاره اونم فقط درجه یکا

البته بستگی به خودتون داره برا من تالار بود از همون اول همشون اونجا بودن داماد خودش حنا اورد

❤دخترم زندگی منه❤
اینجا بعد شام داماد با فامیلاش حنا میاره اونم فقط درجه یکا البته بستگی به خودتون داره برا من تالار ...

پس به خانومها همون پذیرایی میوه شیرینیه؟

عروس حنا تاج میذاره یا گل میذاره سرش مثل عقد؟

پس به خانومها همون پذیرایی میوه شیرینیه؟ عروس حنا تاج میذاره یا گل میذاره سرش مثل عقد؟

ببین همه چیبستگی داره به رسم خودتون

شب حنا مدل ماهی لباس رنگای صورتی و قرمز اینا

تاجم رو پیشونی ساده ارایشم اکثرا دخترونه با موی فر و باز مشکی

❤دخترم زندگی منه❤
ببین همه چیبستگی داره به رسم خودتون شب حنا مدل ماهی لباس رنگای صورتی و قرمز اینا تاجم رو پیشونی سا ...

اهان ممنونم 

ببخشید خانواده عروس چه مواقعی کادو به دوماد میدن؟

گفتن تو حنا مثلا دوماد ی کادویی ب عروس میده من هم کادو باید بدم؟

اهان ممنونم  ببخشید خانواده عروس چه مواقعی کادو به دوماد میدن؟ گفتن تو حنا مثلا دوماد ی کادوی ...

اگه جشن نگرفتین قبلا اره

ما جشن نگرفته بودیم دوماد موقع رقصم انگشتر داد 

❤دخترم زندگی منه❤
به داماد عروس کادو نمیده؟ کلا به داماد کی کادو میده خانواده عروس؟

ما ترکیم تو حنابندون کادو نمیدن تو مراسم عروسی کادو میدن مادر عروس ومادر داماد وفامیلهای نزدیک طلا میدن