الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهمون داشتم تاازپله بیاد بالا به شوهرم گفتم بزار این بره ادهنت سرویس میکنم بلندخندیدمنم غیض داشتم شیرینی آوردم جلومهمون اومدم بگم بفرماییددهنتونوشیرین کنید گفتم بفرماییددهنتونو سرویس کنید
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
توتاکسی بودم سال اخردبیرستان دوتا پسر عقب کنارم بودن خودمو جمع کرده بودمـنخورم بهشون صندلی عقب تاکسی فرسوده بود تانشستم رفتم پایی خیلی عمیق بود وقتی خواستم پیاده شم رفتم از صندلی جلوبگیرم خودمو بکشم جلواز شونه پسرجلویی گرفتم اونو کشیدم عقب یهو چسبید ب صندلی باشوک عقبو نگاه میکرد منم اونجا خندیدم تو خونه ام تعربف کردم خندیدم پیش دوستام فرداش مسیرش بامن یکی شده بود تا ی هفته منو میدید میخندید دیگ مسیرمو عوض کردم😁😂😭
من یدفعه سر سفره بودیم تو مهمونی شوهرم سیر شد ب من گفت تو دیگه غذا نریز واسه منو بخور.منم بلند گفتم محمد هیچوقت مال منو نمیخوره اما من همیشه مال محمدو میخورم همه منفجر شدن وای خاک تو سرم
عاقا من عاشق سگ و گرگ واین لنتیام خب بعدیه جارفتیم پسرعموم یه سگ سفید داشت پشمی مثل گرگ این خوابیده بود منم عین چی رفتم یه عکس گرفتم اینو زرتی فرستادم برا پسرعمو و دختر عمو و فلان وفلان بعد پسرعموم اومد یواش گفت اون عکسو به کسی ندیا منم گفتم اوه حالا بایه سگت چیه مگه گفت مشکلش توعکسه منم تعجب عکسو رفتم دیدم وای اونجاش که نباید بیوفته صاف افتاده بود ای خداااااا😢😭😭😭یادم میوفته آب میشم
تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘