2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

64 بازدید | 16 پست

دخترم ۵ ماه و نیمشه 

دوهفته است بهش غذا میدم 

توی سوپش هویج و پیاز و سیب زمینی و ماهیچه میریزم 

امروز میخوام ی چیزی اضافه کنم ب سومش چی بریزم 

جعفری از کی میشه ریخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی خواهر  مگه دیوونه شدی بچه 5 ماه رو که سوپ بهش نمیدن دختر من هفت ماهشه الان دارم کم کم ...

من پسرمم از ۵ ماهگی غذا دادم 

از دکترم پرسیدم گفت هر ۵ روز یکبار ی چیزی بهش اضافه کن

من پسرمم از ۵ ماهگی غذا دادم  از دکترم پرسیدم گفت هر ۵ روز یکبار ی چیزی بهش اضافه کن

منم دخترم چون شیر نمیخورد از 5 ماهگی براش شروع کردم اینو همه میدونن که اول تا یک هفته باید لعاب برنج بخوره بعدش فرنی بعد چند روز حریره بادام 

هفت ماهگی هم سوپ 

عزیزدلم پیاز بریزی تو غذاش دل درد میگیره گناه داره 

منم دخترم چون شیر نمیخورد از 5 ماهگی براش شروع کردم اینو همه میدونن که اول تا یک هفته باید لعاب برنج ...

بادوم نمیتونم زود شروع کنم چون دختر من ب مغزیجات حساسیت داره 

حتی خودمم نمیتونم بخورم 

میزنی پوره میکنی؟

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

من چند روز پیش خواستم سوپ درس کنم نمیدونستم چطوری درستش کنم سوال کردم بهم گفتن گوجه رو سرخ کن بعد برنج بریز داخلش تا بپزه بعد میکس کن بده بخوره منم دادم ولی دختر حالش بد شد شیر زیادی بالا میآورد بردم دکتر گفت مال گوجه هست گوجه اسید داره چون رفلاکس داره اسید معده اش بیشتر شده 

میزنی پوره میکنی؟

قبول داری بچه معده اش خیلی حساسه نمیشه همه چیز داد خورد

من زن عموی شوهرم اومده بود خونمون به مادرشوهرم میگرن که بچه پسرش رو از چهار ماهگی بهش برنج و مرغ داده خورده 

مادرشوهر منم پاشو یک ماه کرده تو کفش که تو نمیزاری من مثل فلانی به بچه برنج و گوشت بدم بخوری